APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/6

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Multiplication Math Flashcards (iPhone/iPad)
Fejleszd matematikai képességeid és tanuld meg a szorzást szórakozva és intuitívan! Az oktató játék “Mutasd” és “Kukucskálj” funkcióival a tanulás könnyedén megy még a fiatalabb diákoknak is. Ezek az interaktív elemek segítenek a bonyolultnak tűnő feladatokat érthetővé és élvezetessé tenni, így hamarabb elsajátíthatod a szükséges készségeket.

RCam – Manual Camera & RAW (iPhone/iPad)
Az RCam egy professzionális videó- és fényképfelvétel-készítő alkalmazás, amely iOS eszközökre készült. Az app olyan profi eszközöket biztosít, mint a focus peaking (kézi élességállítás kiemelése), false color (hamis színezetű kijelzés), és hisztogram. Támogatja a PRORAW és RAW formátumokban történő felvételek készítését, valamint DNG (Digital Negative) formátumban történő fotóexportot is lehetővé teszi.

Odyssey Travel App (iPhone/iPad)
Az Odyssey Utazási Alkalmazás tökéletes választás mindazok számára, akik luxusutazási élményre vágynak. Az applikáció új hotel- és limuzinkereső rendszerének köszönhetően könnyedén összehasonlíthatóak és lefoglalhatóak a világ legfényűzőbb szállásai és autószolgáltatásai.

Teach Your Monster to Read (iPhone/iPad)
A Teach Your Monster to Read egy díjnyertes fonetikai és olvasójáték, amely millióknak segített az olvasás elsajátításában. A játék interaktív és szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket az olvasás alapjaiba, ami különösen hasznos az olvasási képességek fejlesztése szempontjából. Szülők megerősítették, hogy gyermekeik írás-olvasási szintje már néhány hét alatt érezhetően javult a játék használata során. A játék kompatibilis különböző eszközökkel, és biztonságos, figyelembe véve a személyes adatok védelmét.

Teach Monster: Reading for Fun (iPhone/iPad)
A Teach Monster – Reading For Fun egy új játék, melyet a sikeres Teach Your Monster to Read című programot fejlesztő alapítvány hozott létre. Célja, hogy a gyermekek vidám és izgalmas módon szeressék meg az olvasást. A játék különféle kalandos feladatokon keresztül fejleszti az olvasási képességeket, és élménnyé teszi a tanulás folyamatát.