APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/4

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít jobban megismerni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható útmutatókkal és hibakeresési útmutatókkal lát el, hogy könnyebben kezeld Apple eszközeidet. Emellett top alkalmazásokat és termékeket is ajánl, és pártatlan értékeléseket kínál. Célja, hogy a legtöbbet hozd ki Apple készülékeidből.

Be Focused Pro – Focus Timer (iPhone/iPad)
A Be Focused alkalmazás hatékony segítséget nyújt a munkavégzés során a képernyő előtt töltött idő optimális kihasználásában. Az applikáció a feladatokat különálló intervallumokra bontja, amelyeket rövid szünetekkel választ el egymástól, ezáltal hozzájárulva a koncentráció fenntartásához és a teljesítmény növeléséhez. Az időbeosztás ezzel az eszközzel egyszerűvé válik, így a kitűzött célok könnyebben elérhetőek. Különösen hasznos a Be Focused az összetett, hosszabb időt igénylő tevékenységek, például a tanulás során.

3D Bones and Muscles (Anatomy) (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető, és lehetőséget nyújt a humán anatómia tanulmányozására háromdimenziós felületen. A 3D-s érintésinterfész révén interaktív módon vizsgálhatók a test részei. Nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások, így teljesen díjmentes a használata. Magas szintű technológián alapszik, amely precíz és részletes anatómiai ábrázolást biztosít a felhasználók számára.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy kiváló képmetaadat megjelenítő alkalmazás kreatív szakemberek számára, akik úton vannak. Egyszerűen válassz egy képet a fotókönyvtáradból, és nézd meg a kép metaadatait egy gyönyörű, kártya alapú elrendezésben. Az alkalmazás megkönnyíti a képek információinak gyors és hatékony ellenőrzését.

UVmeter – Check UV Index (iPhone/iPad)
A nap sugárzása, különösen az UVA és UVB sugarak, szabadgyököket termel a bőrben. Ezek a szabadgyökök elősegítik sötét foltok kialakulását, amelyek egyenetlenné teszik a bőrszínt. Ezért fontos naponta ellenőrizni az UV-indexet, hogy megfelelő védelmet nyújtsunk bőrünknek a káros hatások ellen.

FILCA – Vintage Film Camera (iPhone/iPad)
A Filca egy SLR típusú filmkamera, amely lehetővé teszi, hogy a pillanatokat emlékezetes fotókká varázsold. Az eszköz 35 különféle filmfiltert és mozihatást kínál, így a képeid szinte életre kelnek. A Filca nem csupán egy egyszerű fényképezőgép, hanem hűséges társad is az emlékek megőrzésében.

Brushstroke (iPhone/iPad)
A Brushstroke alkalmazás egy érintéssel festménnyé alakítja az albumodban lévő fotókat és pillanatképeket. Az elkészült műveket szerkesztheted, aláírhatod, és megoszthatod az Instagramon, Twitteren és Facebookon.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyen nyomon kövesd étkezéseidet és azokkal összefüggő tüneteidet. Az alkalmazás segítségével részletes naplót vezethetsz, amelyet megoszthatsz az egészségügyi szakemberekkel. Így jobban érthetővé válik az étrend és az egészségi állapot közötti kapcsolat.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
Megérkezett a második generációs kamera új, szórakoztató alkalmazása! Változatos pózok, speciális effektek és jelenetek mostantól elérhetők, amelyek segítségével pillanatok alatt varázslóvá, lovaggá, izmos férfivá vagy aranyos nyuszivá változhatsz. Az előző generációhoz képest sokkal több lehetőséget kínál, így gyorsan és könnyedén alakíthatod képeidet szórakoztatóvá és különlegessé. Ezek a funkciók különösen a fiatalok és tinédzserek számára lehetnek vonzóak, mivel számtalan kreatív lehetőséget biztosítanak az önkifejezéshez.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy szórakoztató fotós alkalmazás, amely különleges kollázsokat készít. Ezek a kollázsok egyediek és más alkalmazásokban nem találhatóak meg. Az alkalmazás segítségével varázslatos hatásokat érhetsz el, amelyekkel különlegesebbé teheted a képeidet. A célja, hogy vicces és lenyűgöző fotókat hozz létre, amelyekkel megnevetteted barátaidat és családodat. Csak fogd a kamerádat, készíts képeket, és az alkalmazás elvégzi a többit.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás segíti az iOS-eszközök fájlkezelését. A felhasználók könnyedén elérhetik a legnépszerűbb felhőszolgáltatásokat, valamint a régebbi NAS, WebDAV, FTP és SFTP szervereket. Lehetővé teszi PDF és Office dokumentumok megtekintését, valamint a legtöbb hang- és videóformátum lejátszását átalakítás nélkül.

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A Christmas Countdown alkalmazással mindig pontosan tudhatod, mennyi idő van még karácsonyig. Az alkalmazás megnyitásakor pontos visszaszámlálást kapsz, beleértve az órákat, perceket és másodperceket.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy eszköz, amely segít a legjobb önéletrajz elkészítésében. Pár perc alatt nyomtathatsz, e-mailben elküldhetsz vagy feltölthetsz egy professzionális PDF formátumú önéletrajzot és kísérőlevelet. Az okos álláskeresők “nagyon egyszerűnek” és “könnyen használhatónak” tartják.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket alkalmazás nyomon követi a SpaceX rakétaindításokat, és emlékeztet rájuk. Mivel az indítási dátumok gyakran változnak, az alkalmazás gondoskodik arról, hogy soha ne maradj le egyetlen történelmi eseményről sem. Olyan, mintha saját személyes indítási asszisztensed lenne.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami, a papírhajtogatás művészete, lenyűgöző formák teremtését teszi lehetővé egyetlen papírlapból. Az origami minták részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat kínálnak, valamint kiváló minőségű fotókkal szemléltetik a végterméket.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends egy referenciakezelő alkalmazás, amely megkönnyíti a szakirodalom rendszerezését és kezelését. Az alapverzió segítségével közvetlenül kereshetsz olyan online forrásokban, mint az arXiv, a Google Books, a Google Scholar, a JSTOR, a Library of Congress, a PubMed, a PubMed Central és a Semantic Scholar. Továbbá, a beépített, EZProxy-kompatibilis böngészővel metaadatokat és PDF-eket is letölthetsz hozzáférési jogosultság esetén. Az alkalmazás jelentős időmegtakarítást nyújt a kutatások során és rendszerezi a gyűjtött forrásokat.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator egy iOS alkalmazás, amely mesterséges intelligenciát használva képeidet különleges, 90-es évekbeli évkönyvfotó stílusú avatarokká alakítja. Töltsd fel egy szelfit, és a program automatikusan átalakítja azt egyedi, retro megjelenésű avatarrá. Az alkalmazás könnyen kezelhető felületet kínál, így mindenki számára élvezhető, kortól függetlenül. Kiváló választás lehet, ha szeretnél valami különlegeset alkotni a saját fényképeidből. Nincsenek reklámok, és a személyes adatok védelmét is garantálják.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy építőipari kalkulátor alkalmazás, amelyet a díjnyertes Calculated Industries fejlesztett ki. Az alkalmazás ingyenes próbaidőszakot kínál, ami alatt az App Store fiókod nem kerül terhelésre az Apple által. A ConcreteCalc Pro precíz számításokat végez a betonmennyiséggel kapcsolatban, ami különösen hasznos lehet építési projektek tervezésekor. A felhasználóbarát felület használata időt takarít meg a betonanyag kiszámításában. Az ingyenes próbaidőszak lehetőséget nyújt arra, hogy kockázatmentesen kipróbáld az alkalmazás funkcióit.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy kompakt, ámde erőteljes életvezetési alkalmazás, amely egyesíti a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Könnyen kezelhető felületével segít áttekinthetően rendszerezni mindennapi teendőidet és fontos eseményeidet. Az alkalmazás rugalmas struktúrája lehetővé teszi, hogy személyre szabottan rendszerezd a különböző információkat, így mindig naprakész maradhatsz. Ideális választás mindenkinek, aki hatékonyan kívánja megszervezni az életét, biztosítva, hogy semmi se maradjon el.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy egyedülálló vintage fotószűrő alkalmazás, amely bármilyen képet különlegessé varázsol. Merülj el a 90-es évek kézzel készített szűrők gyűjteményében, és alkalmazd őket egyetlen gombnyomással. A porhatást könnyedén alakíthatod az ujjbegyeddel, így minden fotónak megadhatod a kívánt nosztalgikus hangulatot. Az elkészült alkotásokat pedig egyszerűen elmentheted a fotókönyvtáradba.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot Auto Clicker egy alkalmazás, amely megkönnyíti az eszközök használatát. Segítségével gördülékenyebbé válik a TikTok és YouTube Shorts videók megtekintése. Az automatikus kattintó funkció időt takarít meg, és csökkenti a manuális beavatkozások szükségességét. Az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi a gyors beállítást és azonnali használatot. Az alkalmazás különösen hasznos azok számára, akik rendszeresen néznek rövid videókat.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN a legjobb WireGuard VPN alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Mac-re. Az iVPN szolgáltatása különösen ajánlott azoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek személyes adataik védelmére. Az alkalmazás könnyen kezelhető felületet kínál, így még a kevésbé tech hozzáértő felhasználók is könnyedén beállíthatják. Az első hónapban ingyenes kipróbálási lehetőség is rendelkezésre áll, amely alatt az összes funkciót teljes mértékben kihasználhatod. A fizika alapú rendszer eszközeiddel kompatibilis, megbízható és gyors kapcsolatot biztosít. Részletes hibakeresési útmutató segít megoldani esetleges problémákat.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az “Interval Timer for Tasks” egy olyan eszköz, amely segít hatékonyabban kezelni az időbeosztásodat. Az alkalmazás lehetővé teszi időzítők beállítását, amelyek ismétlődnek, és minden feladat között szünetet (intervallumot) tartanak. Így pontosan mérheted a munka- és pihenőidőidet, ezáltal koncentráltabban dolgozhatsz, miközben elegendő szünetet tartasz a regenerálódáshoz. Az alkalmazás célja a produktivitás növelése és a munka-pihenés egyensúlyának javítása.

Space Agency 2138 (iPhone/iPad)
A Space Agency 2138 egy jövőben játszódó játék, amelyben saját rakétákat építhetsz, más égitestekre utazhatsz, valamint értékes nyersanyagokat bányászhatsz. A játék a fizika alapú megközelítéssel realisztikusan mutatja be a rakétatudomány és az űrkutatás elemeit. Különböző bolygókat és holdakat fedezhetsz fel, miközben saját űrprogramodat menedzseled. Új technológiákat fejleszthetsz, mindeközben személyes adataid biztonságban maradnak. A játékmenet során hibakeresési útmutatók segítenek eligazodni a technikai részletekben. Ideális választás mindazok számára, akiket érdekel az űrutazás és a tudomány.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush egy kedvelt offline toronyvédelmi játék, amelyben stratégiára van szükség a birodalmad megvédéséhez. Ez a díjnyertes saga első része, amely milliók szívét elnyerte, és a játékosok, valamint kritikusok körében is nagy elismerésnek örvend. A játék izgalmas csatákat és sokféle kihívást kínál.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
Vegyél részt egy izgalmas lovas kalandban! A játékban saját lovadat nevelheted, gondozhatod és öltöztetheted. Rendelkezésedre áll egy szórakoztató istálló, ahol a lóápolás alapvető lépéseit elsajátíthatod. Akár versenyeken is indulhatsz, hogy kipróbáld ügyességed és gyorsaságod. Éld át a lóval való gondoskodás élményét, és válj igazi lovassá!

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A „My City: Hospital” játék lehetőséget nyújt, hogy orvosként dolgozz és saját kórházat vezess. A játék során betegek fogadása, ellátása, szülések levezetése és különféle orvosi beavatkozások végrehajtása a fő feladatod. Szórakoztató módon ismerteti meg a felhasználókat az egészségügyi szolgáltatások működésével. A program segítségével kreatívan kezelheted a mindennapi orvosi helyzeteket, miközben fejleszted problémamegoldó képességeidet.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
A Királyság nyugati régiójában inváziós horda jelent meg. Az uralkodó véletlenszerűen kiválasztott egy hétköznapi alattvalót, hogy védelmezze a birodalmat. A játékos szerepe egy szerencsétlen gazdára hárul, aki hivatott e monumentális feladat ellátására. A játék során meg kell védeni a Királyságot a külső támadásoktól, miközben stratégiai gondolkodást és bátorságot tanúsít. Ragadd meg a lehetőséget, és fordítsd meg a sorsodat: válj a Királyság hősévé ebben az izgalmas és kihívásokkal teli kalandban!

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis egy felújított változata az 1990-es évek díjnyertes puzzle játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek. A játék során kis kék lényeket kell irányítanod, miközben egyre nehezedő feladatokat oldasz meg, hogy új otthonra leljenek. Fejleszti a logikai gondolkodást és szórakoztató kihívásokat kínál minden korosztály számára.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az “Insane House” egy izgalmas játék, amely lebilincselő élményt kínál a játékosoknak. Fedezz fel számos szobát, és élvezd az időt, miközben a kinti világban különféle csodálatos autókat csodálhatsz meg. A játékban szabadon mozoghatsz és felfedezhetsz, valamint időt tölthetsz a családoddal. Az élmény intenzív és szórakoztató, ideális kikapcsolódás minden korosztály számára.