APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/24

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog célja, hogy jobban megismertesd az Apple ökoszisztémáját. Könnyen érthető és megbízható útmutatókat kínál a használathoz, hibakeresési tanácsokat a problémák megoldásához, valamint ajánlásokat a legjobb alkalmazásokról és termékekről. Ezen kívül pártatlan véleményekkel is segít, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Brushstroke (iPhone/iPad)
A Brushstroke egy olyan alkalmazás, amely egyetlen érintéssel festményekké varázsolja albumaid fényképeit és pillanatfelvételeit. Emellett lehetőséget nyújt arra, hogy szerkeszd, aláírd és megoszd alkotásaidat az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás lehetővé teszi az étrend és az egészség közötti kapcsolat feltárását. Egyszerűen naplózhatók az étkezések és a tünetek, melyeket megoszthatunk akár klinikusunkkal is. Az alkalmazás segít felismerni az étkezési szokások és az egészségi állapot közötti összefüggéseket, támogatva a tudatosabb és egészségesebb életmód kialakítását. Az adatok biztonsága elsődleges szempont, az alkalmazás különös figyelmet fordít a személyes információk védelmére. Felhasználóbarát felülete és hibaelhárítási útmutatói biztosítják a gördülékeny felhasználói élményt.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
A második generációs, innovatív fényképezőgép érkezik! Ez a világ legszórakoztatóbb kameraalkalmazása, amely új pózokat, különleges effektusokat és jeleneteket kínál. Néhány másodperc alatt varázslóvá, lovaggá, izmos férfivá vagy aranyos nyuszivá változhatsz. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén kipróbáld magad különböző szerepekben és megvalósítsd mindazt, amiről valaha álmodtál.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy szórakoztató fotós alkalmazás, amely élvezetes kollázsok készítésére alkalmas. A használatával egyedi és vicces képeket hozhatsz létre, amiket más alkalmazásokban nem találsz meg. Egyszerűen készíts egy fotót a kameráddal, és szórakoztasd barátaidat és családodat. A kész képekkel könnyen felhívhatod magadra a figyelmet és mosolyt csalhatsz mások arcára. Az alkalmazás könnyen használható fiatalok számára is, különösebb technikai tudás nélkül.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy hatékony eszköz, amely segít tökéletes önéletrajzot készíteni. Lehetővé teszi, hogy gyorsan összeállíts egy professzionális PDF-formátumú önéletrajzot és kísérőlevelet, melyet kinyomtathatsz, e-mailben továbbíthatsz vagy feltölthetsz. Az intelligens álláskeresők “rendkívül könnyen használhatóként” és “egyszerűként” jellemezték. A platform nemcsak időt takarít meg, hanem biztosítja, hogy önéletrajzod minden szükséges információt tartalmazzon, így kitűnhetsz a többi pályázó közül.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket egy alkalmazás, amely nyomon követi a SpaceX közelgő rakétaindításait, és értesítéseket küld az események időpontjára vonatkozóan. Mivel az indítási dátumok gyakran változnak, az alkalmazás segítségével biztosan nem maradsz le egyetlen meghatározó pillanatról sem.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami egy művészeti forma, amely megtanít szép formákat készíteni csupán egy papírlap felhasználásával. Minden origami terv részletes, lépésről lépésre követhető útmutatásokat tartalmaz, valamint magas minőségű fotókat a kész termékről.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends egy kifinomult referencia-kezelő alkalmazás, amely a források rendszerezésére szolgál. Alapverziójával közvetlenül kereshetünk online oldalakon, mint például az arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, Library of Congress, PubMed, PubMed Central és Semantic Scholar. Az integrált, EZProxy kompatibilis böngésző segítségével megszerezhetjük a referenciák metaadatait és PDF fájljait, amennyiben rendelkezünk hozzáférési jogosultsággal.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az AI Avatar Generator egy úttörő iOS alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével alakít szelfiket egyedi avatarokká. Az applikáció lenyűgöző sajátossága, hogy a 90-es évek évkönyv fotóinak stílusában készíti el az avatárokat, ezáltal garantáltan nosztalgikus és különleges eredmények születnek. Könnyen kezelhető felülete lehetővé teszi a gyors és egyszerű képátalakítást, így a felhasználók hamar élvezhetik a lenyűgöző végeredményt. Külön figyelmet fordítanak a felhasználói élményre és a személyes adatok biztonságára.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy építőipari kalkulátor alkalmazás, amelyet a Calculated Industries fejlesztett. Az alkalmazás ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amely alatt az App Store fiókodat nem terheli meg az Apple. Az ingyenes próbaverzió lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld a program teljes funkcionalitását vásárlás előtt. A Calculated Industries több, díjnyertes építőipari kalkulátort is készített, így szakmailag megbízható és precíz eszközökre számíthatsz. Az alkalmazás segítségével pontos számításokat végezhetsz az építési projektek során.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy összetett, mégis könnyen kezelhető életvezetési alkalmazás. Funkciói közé tartozik a feladatok kezelése, teendőlisták készítése, emlékeztetők beállítása, naptár használata, jegyzetek írása és bevásárlólisták készítése. Az alkalmazás egyszerre több szükséges eszközt integrál, ezzel segítve a mindennapok szervezését és a hatékonyság növelését. Felhasználóbarát felülete és átfogó funkciói miatt ideális választás mindenkinek, aki átláthatóbbá szeretné tenni élete különböző területeit.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy olyan fotószerkesztő alkalmazás, amely vintage stílusú szűrőket kínál. Ezek a szűrők az 1990-es évek hangulatát idézik, kézműves módon készültek. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel alkalmazz effekteket a fotóidon. Emellett az ujjad egyszerű elhúzásával változtathatod a por effektet. A szerkesztett képeket egyszerűen elmentheted a saját fotótáradba. A Filterious használatával egyedi, retro stílusú képeket hozhatsz létre gyorsan és könnyedén.

Magic Emoji: merge two emojis (iPhone/iPad)
A Magic Emoji AI egy egyszerű és szórakoztató alkalmazás, amely lehetővé teszi két emoji kiválasztását és egy kattintással való összeolvasztását. Az eredmény egy új, humoros emoji lesz. Ezen kívül elérhető egy Magic Emoji bővítmény is az Üzenetek alkalmazáshoz, amely segít mókás emojik létrehozásában és megosztásában barátaiddal az Üzenetekben.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot auto clicker egy alkalmazás, amely megkönnyíti az eszközök használatát, automatizálva az érintési műveleteket. Ezáltal például egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a TikTok videók vagy a YouTube Shorts nézése. Az app optimalizálja a kattintási folyamatokat, amivel időt spórolhatunk. Az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi a kívánt műveletek gyors beállítását, és minimalizálja az ismétlődő feladatok végrehajtásával járó fáradtságot. Az alkalmazás letöltése és beállítása után az élmény gördülékenyebbé válik, és élvezetesebbé teszi a tartalmak fogyasztását.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN egy vezető WireGuard VPN alkalmazás iPhone, iPad és Mac készülékekhez. Az alkalmazás kiemelkedik egyszerű használatával és magas szintű biztonsági funkcióival, melyek védelmet nyújtanak a személyes adatoknak internetezés közben. Az első hónapban az iVPN próba verziója teljesen ingyenesen elérhető, így kockázatmentesen kipróbálható. A szolgáltatás gyors és megbízható kapcsolatot biztosít, miközben az adatokat titkosítva továbbítja, ami megakadályozza az illetéktelenek hozzáférését. Emellett a részletes hibakeresési útmutatók segítenek a technikai problémák gyors megoldásában.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Interval Timer for Tasks egy időzítő alkalmazás, amely segít a feladatok hatékony megszervezésében. Állítható intervallumokkal rendelkezik, így beállítható munka és pihenőidő is. Az alkalmazás célja a koncentráció növelése és a szünetek rendszeres beiktatása, hogy elkerülje a túlzott kifáradást. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a kívánt időzítések beállítását. Ideális eszköz a tanuláshoz vagy más tevékenységekhez, ahol fontos a fókusz és a szünetek közötti egyensúly megtartása.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
Ez a matematikai kvízjáték páratlan lehetőséget kínál a felhasználók számára a játékba való bekapcsolódásra. A játékosok saját kérdéseiket is megírhatják és beküldhetik, amelyek később a játék részévé válhatnak. Az alkotók nevük feltüntetésével elismerést nyernek, így a játékosok közösséget alakítanak ki, és saját ötleteiket is megoszthatják.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis a 1990-es évek díjnyertes logikai játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nak a modern újragondolása. A játékban a cél, hogy a kis kék lényeket egyre nehezebb rejtvényeken keresztül végigvezetve eljuttassuk új otthonukba. A Zoombinis fejleszti a logikai gondolkodást és a probléma-megoldó képességeket, miközben szórakoztató élményt nyújt. Ideális választás mindazok számára, akik kedvelik a kihívásokat és a logikai játékokat.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
Az Invading Horde nevű játékban egy sereg közeledik a Királyság nyugati határához. A király véletlenszerűen választott egy szerencsés alattvalót a Birodalom védelmére. Te egy szerencsétlen paraszt szerepét veszed át, akinek ezt a hatalmas feladatot kell ellátnia. A játék kihívásokban gazdag, ahol bátorságra és stratégiára lesz szükséged, hogy megvédd a Királyságot. A cél a túlélés és a támadó ellenség visszaverése. Ez a hősies történet tele van váratlan fordulatokkal és izgalmas eseményekkel.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A My City: Hospital egy interaktív játék, ahol orvosként dolgozhatsz és saját kórházat vezethetsz. A játék során sürgősségi esetekkel találkozhatsz, újszülötteket segíthetsz világra, és részt vehetsz a betegek gyógyításában. Az interaktív környezet lehetővé teszi, hogy különböző orvosi szituációkat kipróbálhass és megismerd a kórház működését. Az egyszerű kezelőfelület és a valósághű helyzetek révén a játék szórakoztató és egyben oktató jellegű.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
Ebben a játékban saját lovad lehet, amelynek gondozása, lovaglása és öltöztetése a feladataid közé tartozik. Számos istálló vár felfedezésre, ahol fejlesztheted lovadat. Gyakorold a lovaglást, vegyél részt versenyeken, és gyűjts trófeákat. A játék fizika alapú mechanikái valósághű élményt nyújtanak. Személyre szabhatod lovad megjelenését különféle ruhadarabokkal és kiegészítőkkel. Ideális szórakozást kínál mindazoknak, akik rajonganak a lovakért és a lovaglásért.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush az egyik legjobb Tower Defense (toronyvédelmi) játék, amelyet valaha készítettek. Ez a játék az első a díjnyertes offline toronyvédelmi sorozatban, amelyet milliók szeretnek világszerte. A játékosok és kritikusok egyaránt elismerően nyilatkoztak róla. Állíts fel védelmi tornyokat, hogy visszatartsd az ellenséges seregeket, és védd meg a birodalmadat. Könnyen játszható, mégis kihívást jelentő szinteken keresztül próbálhatod ki stratégiai képességeidet.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
A “Welcome to the Insane House” egy interaktív játék, amelyben egy varázslatos ház különféle szobáit fedezheted fel. A játék lehetőséget kínál arra is, hogy a szabadban futva gyönyörködj a lenyűgöző autókban. Kötetlenül játszhatsz és élvezheted az időt a családoddal, miközben újabb és újabb meglepetésekre bukkansz.