APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/14

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
The Wonder Weeks (iPhone/iPad)
A “The world’s No. 1 baby app” egy olyan alkalmazás, amely segít megérteni, miért sír többet a baba bizonyos időszakokban, miért viselkedik másképp, és hogyan lehet segíteni rajta. Kutatásunk 1971-ben kezdődött Jane Goodall-lal és a tanzániai csimpánzokkal, és arra a következtetésre jutottunk, hogy a babák időről időre hajlamosabbak sírni, ragaszkodni vagy nyűgösek lenni. Az app ezt az élettani és fejlődési folyamatok figyelembevételével magyarázza. Különösen hasznos a szülők számára, hogy megértsék és kezeljék ezeket a nehéz időszakokat.

Brushstroke (iPhone/iPad)
A Brushstroke egy alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a fotóidat egyetlen érintéssel művészi festményekké alakítsd. Az átalakított képeket tovább szerkesztheted, aláírhatod, majd megoszthatod őket Instagramon, Twitteren és Facebookon. Az alkalmazás egyszerű és intuitív, így ideális kezdők számára is.

Scrollit: display scrolling (iPhone/iPad)
A ScrollIt alkalmazás segítségével iPhone vagy iPod Touch készülékedet könnyedén L.E.D. üzenetkijelző táblává alakíthatod. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy olyan zajos helyeken is hatékonyan kommunikálj, ahol a beszéd nem hallható, például klubokban, koncerteken, tanórákon, értekezleteken, előadásokon vagy éttermekben. Az alkalmazás támogatja Ukrajnát, és lehetőséget nyújt arra, hogy üzeneteidet vizuális formában tisztán és egyértelműen közvetítsd, még a zavaró háttérzajok ellenére is.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video alkalmazással megvédheted magánjellegű képeidet és videóidat. Ez az app biztosítja, hogy legintimebb médiafájljaid rejtve maradjanak a kíváncsi szemek elől. Könnyen kezelhető felületével egyszerűen elrejtheted és titkosíthatod a tartalmaidat, így biztosítva személyes adataid védelmét.

Spyglass (iPhone/iPad)
A Spyglass egy offline GPS alkalmazás, amelyet kifejezetten kültéri és terepnavigációhoz fejlesztettek. Számos hasznos eszközt kínál, mint például távcső, heads-up kijelző, korszerű iránytű, giroszkópos iránytű, GPS vevő, útpont követő, sebességmérő, magasságmérő, Nap, Hold és csillagkereső, giroszkópos horizont, távolságmérő, koordináta átalakító, szextáns, dőlésmérő, szögkalkulátor és kamera. Az alkalmazás teljes mértékben offline működik, így internetkapcsolat nélkül is használható.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás lehetőséget nyújt étkezéseid és esetleges tüneteid nyomon követésére. Az applikáció segítségével egyszerűen rögzítheted, mit fogyasztasz, és hogyan érzed magad az étkezések után, majd ezeket az adatokat megoszthatod orvosaiddal. Ez hozzájárulhat a problémák azonosításához és egészséged javításához.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
A második generációs kamera megérkezett, az eddigi legviccesebb kamerás alkalmazással. Új pózok, speciális effektek és jelenetek. Pár másodperc alatt bűvésszé, lovaggá, izmos férfivá vagy cuki nyuszivá válhatsz. Az új funkciók révén a képalkotás még szórakoztatóbb és kreatívabb lett.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy lenyűgöző fotós alkalmazás, amely látványos kollázsok készítésére nyújt lehetőséget. Az applikáció számos hatást és eszközt kínál, amelyek segítségével egyedivé varázsolhatod fényképeidet. A PropFun Pro használatával könnyedén lenyűgözheted barátaidat és megnevetteted családtagjaidat. Mindössze annyi a dolgod, hogy megnyitod az alkalmazást, készítesz néhány fotót és elkezded alkalmazni a rendelkezésre álló szűrőket és effekteket. Egyszerű és felhasználóbarát felülete révén minden korosztály számára ideális választás.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Az iOS eszközök fájlkezelésének hatékony módja. Az alkalmazás lehetővé teszi a legnépszerűbb felhőszolgáltatások, valamint hagyományos NAS/WebDAV/FTP/SFTP szerverek elérését. Támogatja a PDF és Office dokumentumok megtekintését, és képes lejátszani a legtöbb audio- és videóformátumot átkonvertálás nélkül.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy olyan eszköz, amely segítséget nyújt a tökéletes önéletrajz elkészítésében. Percek alatt hozhatsz létre professzionális PDF formátumú önéletrajzot és kísérőlevelet, amelyet nyomtathatsz, e-mailben küldhetsz vagy feltölthetsz. Az okos álláskeresők szerint a Resume Designer “rendkívül egyszerűen használható” és “kényelmes”. Találd meg gyorsan és hatékonyan az ideális állást ezzel az eszközzel!

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A Christmas Countdown alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatod, mennyi idő van még karácsonyig. Az app megnyitásakor azonnal láthatod a visszaszámlálást órákra, percekre és másodpercekre bontva.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket alkalmazás követi az összes közelgő SpaceX rakétaindítást, és értesít, hogy mikor lesznek. Az indítási dátumok gyakran változnak, így az alkalmazás folyamatosan frissíti az információkat, és biztosítja, hogy soha ne maradj le egyetlen történelmi eseményről sem.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami művészete bemutatja, miként lehet egy egyszerű papírlapból csodálatos formákat varázsolni. Minden egyes tervhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutató és kiváló minőségű fénykép tartozik az elkészült alkotásról.

Scrollit 2X – Visual messenger (iPhone/iPad)
A ScrollIt 2X egy olyan alkalmazás, amely iPhone vagy iPod Touch készülékedet L.E.D. dupla üzenet kijelző táblává alakítja. Ezzel az eszközzel könnyedén kommunikálhatsz barátaiddal, kollégáiddal vagy bárkivel, amikor a zaj miatt nem hallanak téged, például klubban, koncerten, órán, értekezleten, előadáson vagy étteremben. Az alkalmazás különösen hasznos zajos környezetekben, ahol a hagyományos beszéd nehezen érthető.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator alkalmazás lehetővé teszi, hogy mesterséges intelligencia segítségével alakítsd át a szelfijeidet egyedi, 90-es évekbeli évkönyvfotó-stílusú avatárokká. Ez az innovatív iOS app különlegessé teszi képeidet, és egyedi megjelenést biztosít számodra. A használata egyszerű, csak töltsd fel a kívánt fotót, és az alkalmazás varázslatosan átdolgozza azt. Nem kell aggódnod a személyes adatok védelme miatt, az app biztonságosan kezeli a fotókat. Érdemes kipróbálni, ha szeretnéd az online profiljaidat valóban különlegessé tenni.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy praktikus képadat-megjelenítő alkalmazás kreatív szakemberek számára, akik útközben is hozzáférnének képeikhez. Az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy a fotókönyvtárból kiválasztott képeket megtekintsük és a hozzájuk tartozó metaadatokat jelenítsük meg. Az információk kártyaszerű, esztétikus elrendezésben jelennek meg, így könnyítve meg a használatot. Kiváló választás azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék elérni a képek technikai adatait, anélkül hogy bonyolult eljárásokon kellene keresztülmenniük.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás három másodperc alatt létrehozza a számlákat. Célja a gyorsaság, a biztonság és a könnyű használat. Az iOS értesítési központ widget segíti, hogy mindig kéznél legyen. Több felhasználó is dicséri: „Most töltöttem le és már most imádom!” Az app külön figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, és részletes hibakeresési útmutatóval segíti a felhasználói élményt. Alkalmas mindennapi pénzügyi feladatok egyszerű és hatékony kezelésére.

Vostok — Story Maker (iPhone/iPad)
A Vostok egy történet- és kollázskészítő alkalmazás, amely közösségi média jelenléted feljavítására szolgál. Az eszköz segítségével könnyedén alakíthatod ötleteidet professzionális posztokká és történetekké. Felhasználóbarát felülete lehetővé teszi gyönyörű képek és videók létrehozását néhány egyszerű lépésben. Különböző sablonok és szerkesztési lehetőségek állnak rendelkezésedre, amelyekkel egyedi tartalmakat hozhatsz létre. A Vostok kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt ideális, akik szeretnék lenyűgözni követőiket a közösségi médiában.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy építőipari kalkulátor alkalmazás, amelyet a Calculated Industries fejlesztett ki, azok a készítők, akik több díjnyertes építési kalkulátorral rendelkeznek. Az alkalmazással ingyenesen kipróbálhatod, így az App Store-ban történő vásárlás előtt meggyőződhetsz róla, hogy megfelel az igényeidnek. Fontos: az ingyenes próbaidőszak alatt az Apple nem terheli meg az App Store fiókodat.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy kompakt, mégis rendkívül hatékony életmenedzsment alkalmazás. Ötvözi a feladatlistákat, teendőket, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat, lehetővé téve a mindennapi tevékenységek egyszerű nyomon követését és szervezését. A program időben figyelmeztet a fontos eseményekre és határidőkre, így minden szükséges információ egy helyen érhető el, ami segít a hatékony idő- és feladatkezelésben. Legyen szó iskolai vagy otthoni feladatokról, a Tiny Planner megbízható társ a mindennapok megszervezésében.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy alkalmazás, amely vintage hatásokat biztosít képeid számára. A program lehetővé teszi, hogy a 90-es évek kézi készítésű szűrőivel tedd egyedivé fotóidat. Használata rendkívül egyszerű: egy érintéssel aktiválhatók az effektek, a porhatások pedig egy simítással módosíthatók. A végeredményt könnyedén elmentheted a fotókönyvtáradba.

WebFX (iPhone/iPad)
Ez a bűvésztrükk lehetővé teszi, hogy egy néző saját telefonját, táblagépét vagy számítógépét használja. A néző meglátogat egy weboldalt saját eszközén. A bűvész rámutat egy fényképre az oldalon, és a fénykép egy játékkártyát ábrázol, amit korábban a bűvész előre megjósolt. Az előadás látványos és digitális élményt nyújt, miközben kihasználja a modern technológia előnyeit. Az egész folyamat a néző személyes adatainak védelmét tiszteletben tartva történik.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iPhone, iPad és Mac készülékeken futó iVPN WireGuard VPN alkalmazás kitűnik a személyes adatok védelmében. Egyszerű, gyors és biztonságos használatot kínál. Az iVPN különlegessége, hogy az első hónapban ingyen kipróbálható, így kockázatmentesen élvezhető a teljes szolgáltatás. Az alkalmazás nem gyűjt naplófájlokat, ami a maximális adatbiztonságot garantálja. Felhasználóbarát felületével és részletes hibakeresési útmutatóival bárkinek ideális választás lehet.

Magic Emoji: merge two emojis (iPhone/iPad)
A Magic Emoji AI egy egyszerű és szórakoztató eszköz, amely két emoji kiválasztásával és egy kattintással új, vicces emojit hoz létre. Ezen kívül kínálunk egy Magic Emoji bővítményt is az Üzenetek alkalmazáshoz, amely segít mókás emojikat készíteni és azokat barátaiddal megosztani az Üzenetekben.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az Interval Timer for Tasks alkalmazás segít hatékonyabban elvégezni a teendőidet. Ez az időzítő ismétlődik, és minden sorozat között szünetet tart. Lehetővé teszi, hogy pontos időközöket állíts be munkafeladataidhoz és pihenőidőidhez, így növelheted figyelmedet és termelékenységedet. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és használható tanuláshoz, edzéshez vagy bármilyen tevékenységhez, amely megköveteli a strukturált időbeosztást.

Some Peace Of Mind (Full) (iPhone/iPad)
Ezek valódi fényképek, és egy valódi szobát ábrázolnak. Az, hogy ez egy másik szabadulószoba játék-e, a termék részletesebb megismerése után derül ki.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
A “Yeeeeeeeee Haaaaaaaaa” egy izgalmas virtuális játék, ahol saját lovad lehet. Ebben a digitális istállóban felnevelheted, lovagolhatod és felöltöztetheted kedvenc hátasodat. A játék fizika alapú technológiát használ, hogy élethű élményt nyújtson. Az alkalmazás segít megismerni a lovak gondozását, és lehetőséget ad különböző feladatok végrehajtására. A játék különböző szinteket és kihívásokat kínál, amelyek fejlesztik a problémamegoldó képességedet. Nagyszerű választás mindenkinek, aki szeretne többet tanulni a lovakról és élvezni egy interaktív játékot.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A My City: Hospital egy interaktív játék, melyben a játékosok egy kórház működését irányíthatják. Feladataik közé tartozik a betegek ellátása, szülések levezetése és különböző orvosi esetek kezelése. Az egészségügyi központot szabadon fejleszthetik és használhatják saját elképzelésük szerint. A játék kiváló szórakozást nyújt, miközben megismerteti a kórházi működés alapjait. A My City: Hospital élvezetes tanulási élményt kínál, valamint fejleszti a problémamegoldó képességeket.

Rescue the Enchanter (iPhone/iPad)
Folytasd a The Enchanted Worlds kalandjait ebben a lenyűgöző, point-and-click stílusú puzzle kalandjátékban! Kutass az évek óta csapdába esett varázsló után, akinek utolsó felfedezett könyvében rejtőzik a titokzatos világ. A játék során bonyolult rejtvények várnak, amelyek megoldása kitartó figyelmet igényel. Különféle varázstárgyak és nyomok segítenek eligazodni a misztikus világ rejtélyei között. Ideális választás azoknak, akik szeretik a kihívásokat és a logikai feladatokat.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
Nyugat felől egy inváziós horda közeledik a Királyság felé, fenyegetve annak békéjét és biztonságát. A Király, kinek bölcsességében senki sem kételkedik, véletlenszerűen kiválasztott egy bátor alattvalót a birodalom védelmére – ez a megtiszteltetés éppen rád, az egyszerű parasztra esett. Egy izgalmas játék részese leszel, melyben egy hétköznapi farmer szerepét alakítva különféle kihívásokkal nézel szembe a Királyság megvédése érdekében. A döntéseid taktikai és stratégiai jelentőséggel bírnak, melyek meghatározzák a történet alakulását. Az események láncolata a te kitartásodon és bölcsességeden múlik.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator egy izgalmas, mobil eszközökre készült sárkányrepülés-szimulátor. A játékban egyszerűsített irányítással veheted át a sárkány vezérlését, és a cél, hogy összegyűjtsd az összes csillagot és áthaladj az ellenőrzőpontokon a pálya teljesítéséhez. Látványos grafika és érdekes kihívások teszik különlegessé ezt a játékot. Kiváló választás mindazoknak, akik kedvelik a repülés-szimulátorokat és vonzódnak a fantáziavilágokhoz.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis egy felújított változata a 1990-es évek díjnyertes puzzle játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek. A játékban kis kék lényeket, Zoombiniket vezetsz át mókás és egyre nehezedő fejtörőkön, miközben új otthont keresnek. Fejleszti a logikai képességeket és problémamegoldó készségeket, miközben szórakoztató élményt nyújt. Az új verzió megtartja az eredeti játék varázsát, azonban modern grafikával és frissített felülettel rendelkezik.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
Ez a matematikai kvízjáték páratlan lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy megosszák ötleteiket. A játék során saját kérdéseket alkothatsz, amelyekért elismerést kapsz. Kiváló módszer a matematikai ismeretek bővítésére és a közösségi élmény átélésére.

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus találós játék, ahol különbségeket kell felfedezned. Jelenleg 170 képet tartalmaz, mindegyik képpárban több eltérés található, amelyeket megadott időn belül kell megtalálnod. A picFind folyamatosan frissül és újabb képekkel bővül.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Játssz az „Insane House” játékban, és merülj el egy lenyűgöző világban! Fedezd fel a számos különleges szobát, és élvezd a szabadtéri programokat, miközben megcsodálhatod a fantasztikus autókat. A játék lehetőséget nyújt, hogy szabadon kalandozz, és felejthetetlen élményeket szerezz a családoddal.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush egy offline, díjnyertes toronyvédelmi játék, amelyet játékosok és kritikusok világszerte kedvelnek. Ez a saga első része, amely milliók szívét nyerte el. Célja az ellenséges hullámok megállítása különböző típusú tornyok és stratégiák alkalmazásával. A játék egyaránt kihívást és szórakozást kínál, miközben növeli a stratégiai gondolkodást és a gyors döntéshozatali készségeket.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Válj legendává! Gyűjts több mint 2000 animált szörnyet, és mérkőzz meg valós idejű PvP-csatákban! Alkoss csapatot, és harcoljatok a győzelemért! Gyűjtsd be, képezd ki és fejleszd szörnyeidet, hogy te lehess az egyik legnagyobb szörnyharcos RPG bajnoka!