APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/13

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog célja, hogy az Apple ökoszisztéma megértését könnyítse meg. Az oldalon egyszerűsített, megbízható útmutatók és hibakeresési tippek találhatóak, emellett alkalmazás- és termékajánlásokat, pártatlan véleményeket és számos egyéb tartalmat kínálnak. Ezek az információk segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből.

Brushstroke (iPhone/iPad)
A Brushstroke alkalmazás segítségével fényképeidből egyetlen érintéssel festményszerű alkotásokat készíthetsz. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy albumod fotóit és pillanatképeidet átalakítsd, szerkeszd, aláírd, és megoszd az Instagramon, a Twitteren vagy a Facebookon.

Spyglass (iPhone/iPad)
A Spyglass egy offline GPS alkalmazás, amely a szabadban és terepen történő navigációhoz készült. Több funkciót tartalmaz, mint például távcső, kijelző, hi-tech iránytű offline térképekkel, giroszkópos iránytű, GPS vevő, útpont követő, sebességmérő, magasságmérő, Nap, Hold és csillagkereső, giroszkópos horizont, távolságmérő, koordináta átváltó, szextáns, dőlésmérő, szöget számoló és kamera. Minden eszközt biztosít a pontos és megbízható navigáláshoz, internetkapcsolat nélkül.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms egy applikáció, amely segít felfedezni az étrended és egészséged közötti kapcsolatot. Az alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerűen nyomon kövesd az étkezéseidet és az esetlegesen felmerülő tüneteidet. Emellett részletes naplókat hozhatsz létre, amelyeket megoszthatsz az orvosaiddal. Így könnyen megértheted, milyen hatással van az étrended az egészségedre, és orvosaid is pontosabb képet kaphatnak a téged érintő problémákról.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás javítja a fájlok kezelését iOS-eszközökön. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legnépszerűbb felhőszolgáltatásokhoz, valamint hagyományos NAS/WebDAV/FTP/SFTP szerverekhez. Emellett lehetővé teszi PDF és Office dokumentumok megtekintését, valamint a legtöbb audio- és videóformátum lejátszását átkonvertálás nélkül.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
Resume Designer egy eszköz, mellyel percek alatt professzionális PDF-önéletrajzot és kísérőlevelet készíthetsz. Segítségével könnyen nyomtathatsz, e-mailben küldhetsz vagy feltölthetsz dokumentumokat. A felhasználói visszajelzések szerint a program használata “nagyon egyszerű” és “egyszerű”. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse az álláskeresők feladatát egy modern és hatékony eszközzel.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket egy alkalmazás, amely nyomon követi az összes közelgő SpaceX rakétakilövést, és emlékeztet, amikor ezek megtörténnek. Mivel a kilövési dátumok folyamatosan változnak, a Pocket Rocket gondoskodik róla, hogy soha ne maradj le egyetlen történelmi eseményről sem. Az alkalmazás könnyen kezelhető és pontos információkat biztosít a következő kilövésekről.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami művészete megtanít arra, hogyan alkoss gyönyörű formákat egyetlen papírlap segítségével. Minden origami dizájn részletes, lépésről lépésre haladó útmutatókat és magas minőségű fotókat tartalmaz a kész termékről.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends egy hatékony referenciakezelő alkalmazás, amely segítségével könnyedén kereshetsz és tölthetsz le szakirodalmat különböző online forrásokból. Az alapverzió lehetővé teszi, hogy közvetlenül keresgélj olyan adatbázisokban, mint az arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, a Kongresszusi Könyvtár, PubMed, PubMed Central és a Semantic Scholar. Használhatod a beépített böngészőt is, amely kompatibilis az EZProxy-val, hogy PDF-eket és hivatkozási metaadatokat tölts le, amennyiben rendelkezel hozzáférési jogosultságokkal.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator egy innovatív iOS alkalmazás, amely mesterséges intelligenciával alakítja át szelfijeidet egyedi, 90-es éveket idéző évkönyvi fotó-stílusú avatarokká. Az alkalmazás könnyen kezelhető, és lenyűgöző eredményeket kínál, hogy egyedi profilképeket készíthess. Csak fel kell töltened egy fotót, és az app máris megkezdi a varázslatot. Nemcsak szórakoztató ez a kreatív eszköz, de remek lehetőség is arra, hogy online megjelenésed friss és különleges legyen. Kiemelendő, hogy az alkalmazás nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy építési kalkulátor alkalmazás, amelyet a Calculated Industries, egy díjnyertes fejlesztő csapat készített. Az applikáció különösen hasznos a betonozási munkálatoknál, és ingyenesen kipróbálható az “Try Before You Buy” opcióval. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes próbaidőszak alatt az App Store fiókod nem kerül megterhelésre. Az alkalmazás segítségével könnyen és pontosan kalkulálhatók az anyagmennyiségek, a költségek és a munkafolyamatok, ami jelentősen megkönnyíti a tervezést és a kivitelezést.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy kompakt, ám erőteljes életvezetési alkalmazás. Feladataidat, teendőlistáidat, emlékeztetőidet, naptárbejegyzéseidet, jegyzeteidet és bevásárlólistáidat egy helyen integrálja. Könnyen átlátható felületet biztosít, hogy minden teendőd egy helyről kezelhesd. Ideális választás a tanuláshoz, mindennapi szervezéshez, és még a családi programok nyomon követéséhez is. Az alkalmazás segít rendszerezni és hatékonyabbá tenni a mindennapi életedet.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy vintage fotószűrő alkalmazás, amely különlegessé varázsolja a képeket. Az applikációban kézzel készített, 90-es évekbeli szűrőkollekciók találhatók. Egyszerűen alkalmazható effektekkel egyetlen gombnyomással változtathatod meg a fényképet, és az ujjad elhúzásával módosíthatod a porhatást. Az elkészült eredményt könnyedén mentheted a fotókönyvtárba. Az alkalmazás könnyű kezelhetőségének köszönhetően könnyedén varázsolhatsz művészi megjelenést a fotóidra.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
Ez az egyedülálló matematika kvíz játék interaktív élményt kínál a felhasználóknak, lehetőséget biztosítva saját kérdések létrehozására és tartalmak szerkesztésére, amelyekért elismerésben részesülnek. A játék célja, hogy szórakoztató módon fejlessze a matematikai tudást és a kreativitást. Az egyéni hozzájárulások révén a közösségi elemek is erősödnek, ösztönözve a játékosokat ötleteik megosztására. Az elkészült kérdések és válaszok a játék adatbázisába kerülnek, így a közösség által létrehozott tartalmak folyamatosan bővülnek és frissülnek.

Magic Emoji: merge two emojis (iPhone/iPad)
A Magic Emoji AI egy szórakoztató és könnyen használható alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy két emoji kiválasztása után egyetlen kattintással új, vicces emojit alkoss. Emellett rendelkezésre áll egy Magic Emoji bővítmény is az Üzenetek alkalmazáshoz, amely segít gyorsan és egyszerűen elkészíteni, valamint megosztani egyedi emojijaidat barátaiddal az Üzenetekben.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot automatikus kattintó alkalmazás megkönnyíti az eszközök használatát azáltal, hogy automatikusan végrehajtja az érintéseket az érintőképernyőn. Ez különösen hasznos lehet például TikTok videók vagy YouTube Shorts nézésekor. A Click Bot különböző feladatok programozására is alkalmas, ami ideális hosszú videók lejátszásához vagy ismétlődő tevékenységekhez. Az alkalmazás beállítása intuitív és felhasználóbarát, így gyorsan elkezdheted használni.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN a legjobb WireGuard VPN alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Mac-re. Az első hónapot ingyenesen kipróbálhatod, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezheted az iVPN minden előnyét költség nélkül. Szolgáltatásai között szerepel a személyes adatok védelme, gyors és biztonságos csatlakozási lehetőségek, valamint könnyen követhető hibakeresési útmutatók. A telepítés egyszerű, a fizika alapú szerverek pedig garantálják a megbízható és zökkenőmentes működést. Az iVPN ideális választás, ha biztonságos és privát internetkapcsolatot szeretnél.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az “Interval Timer for Tasks” nevű alkalmazás lehetőséget biztosít ismétlődő időzítők beállítására, szettek közötti szünetekkel. Ez a funkció segíti a feladatok ütemezését és az időhatékony munkavégzést. Az időzítők egyéni igények szerint konfigurálhatók, így mindenki a saját ritmusában állíthatja be az időtartamokat. Az alkalmazás felhasználóbarát felülete egyszerűvé és könnyen kezelhetővé teszi a használatát, így hozzájárul a napi feladatok hatékony elvégzéséhez.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az Insane House egy különleges játék, amely egy csodálatos világban játszódik. A játékos számos szobát fedezhet fel, és azokban töltheti az idejét. Emellett a játék lehetőséget nyújt a szabadban való futkározásra is, ahol különböző autókat csodálhat meg. A játék teljes szabadságot biztosít, így a családtagjaiddal közösen is élvezhetitek az időtöltést. Ideális választás, ha szeretnél szórakozva felfedezni egy különleges világot.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush egy offline toronyvédős játék, amelyet világszerte milliók szeretnek. Ez a díjnyertes játék sorozatának első része, amelyben stratégiai gondolkodásra és gyors döntéshozatalra lesz szükséged. Védd meg birodalmadat különböző tornyok építésével és fejlesztésével, miközben ellenséges hordák próbálnak áttörni a védelmeden. A játék kiváló grafikai elemei és izgalmas játékmenete miatt kritikusok és játékosok egyaránt elismeréssel nyilatkoztak róla.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Válj legendás hőssé! Ragadj meg több mint 2000 animált szörnyet, és küzdj valós idejű PvP csatákban! Hozz létre egy csapatot, és harcolj a győzelemért! Gyűjtsd össze, edzd és fejleszd szörnyeidet, hogy te lehess a bajnok az egyik legnagyobb szörnyharcos szerepjátékban!

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
A “Yeeeeeeeee Haaaaaaaaa” egy digitális játék, amely lehetővé teszi, hogy saját lovadat neveld, lovagold és öltöztesd. A játék szórakoztató kikapcsolódást nyújt egy virtuális istállóban, ahol gondoskodhatsz a lovadról. Fejlesztheted a képességeidet, és egyedi stílust adhatsz a lovadnak. A játék fizika alapú elemeket tartalmaz, így valósághű élményt biztosít. Ideális választás, ha mindig is szerettél volna saját lovat, de a való világban erre nem volt lehetőséged.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A “My City: Hospital” játékban orvosként irányíthatod és üzemeltetheted saját kórházadat. Levezetheted a szüléseket és elláthatod a betegeket. Ez a legforgalmasabb sürgősségi orvosi központ, ahol szabadon alakíthatod a történetet igényeid szerint. A játék oktatási és szórakoztató elemeket ötvöz, betekintést nyújtva az orvosi világba. Kortól függetlenül élvezhető, és fejleszti a problémamegoldó készségeket.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
Nyugaton egy támadó horda tűnt fel a Királyság határainál. A király kiválasztott egy szerencsés, véletlenszerű alattvalót, hogy megvédje a birodalmat. Te vagy az a szerencsétlen földműves, akire ez a nagy feladat hárult. Feladatod az, hogy megfékezd az inváziót és biztosítsd a birodalom védelmét. Izgalmas kihívások és stratégiai döntéshozatal vár rád ebben a kalandban. A cél az, hogy a lehető legjobban felkészülj és megmentsd a királyságot a pusztulástól.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator egy lenyűgöző sárkányrepülés-szimulátor, amelyet kifejezetten mobil eszközökre fejlesztettek ki. Egyszerű irányításának köszönhetően könnyedén átveheted a sárkány feletti kontrollt. A játék célja, hogy minden csillagot és ellenőrző pontot összegyűjts a szintek sikeres teljesítéséhez.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis egy újraalkotása az 1990-es évek díjnyertes puzzle játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek. A játékban a kis kék lényeket kell elvezetned egy új otthonba, miközben egyre nehezebb és szórakoztatóbb feladványokat oldasz meg. A Zoombinis játék fejleszti a logikai gondolkodást és problémamegoldó képességeket, miközben izgalmas és kihívásokkal teli kalandokban vesz részt a játékos.

Some Peace Of Mind (Full) (iPhone/iPad)
Igen, ezek valódi fényképek egy létező szobáról. A teljes élmény és a részletek ismertetése érdekében hamarosan felfedjük, hogy egy újabb szabadulószoba-játékról van-e szó.