APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/8

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egyszerűsíti és könnyen érthetővé teszi az Apple ökoszisztémát. Megbízható útmutatók, hibakezelési tippek, kiemelkedő alkalmazás- és termékajánlások, valamint objektív vélemények segítségével maximálisan kihasználhatod Apple eszközeidet.

Weather: it is nice outside + (iPhone/iPad)
Az időjárás mindennapjaink meghatározó eleme. Számos tevékenységünkre hatással van, befolyásolja utazási terveinket és közvetetten a hangulatunkat is. A technológia fejlődése révén ma már könnyedén hozzáférhetünk időjárás-előrejelzésekhez. Ezek az eszközök segítséget nyújtanak napi teendőink megtervezésében, legyen szó esőről, napsütésről vagy hidegről. Az előrejelzések gyorsan és egyszerűen elérhetők okoseszközeinken, így bármikor naprakész információkhoz juthatunk az aktuális időjárásról.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
A matematikai kvízjáték egyedi módon vonja be a felhasználókat, lehetővé téve számukra, hogy saját kérdéseiket alkossák meg és oszthassák meg. Ezzel nem csak a játékban való aktív részvételüket növelik, hanem elismerést is kaphatnak az általuk létrehozott kérdésekért. A játék célja a matematikai készségek fejlesztése és a kreativitás ösztönzése.

Word Alone (iPhone/iPad)
Word Alone: A Legjobb Egyéni Rejtvénykaland!

Ha zavarnak a barátaid, miközben szókitalálós játékot játszol, a Word Alone a megoldás. Ez az egyjátékos szójáték tökéletes egy csendes péntek estére egy tál popcorn társaságában. Élvezd a rejtvényfejtés örömét, miközben senki sem zavar. Szórakoztató és kihívást jelentő játékélmény egyedülálló játékosoknak.