APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/4

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog közérthető módon mutatja be az Apple ökoszisztémáját. Hasznos és megbízható használati útmutatók, hibakeresési tanácsok, valamint a legjobb alkalmazások és termékek ajánlásai mellett pártatlan véleményeket is kínál. Mindemellett célja, hogy a lehető legtöbbet hozd ki Apple készülékeidből.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
A Safety Photo+Video alkalmazás hatékony védelmet nyújt privát fényképeid és videóid számára. Az app titkosítással védi az érzékeny médiatartalmakat, megakadályozva, hogy illetéktelenek hozzáférjenek. Könnyen kezelhető felületének köszönhetően egyszerűen elrejtheted fontos fotóidat és videóidat. Ezzel az alkalmazással garantálhatod személyes adataid biztonságát.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás segít megérteni az egészségi állapotod azáltal, hogy nyomon követi az étrended és tüneteid, valamint lehetőséget biztosít a napló megosztására az egészségügyi szakemberekkel. Több mint 700 000 ember használja a mySymptoms alkalmazást olyan problémák kezelésére, mint az IBS, IBD, alacsony FODMAP diéta, migrén, ekcéma és sok más betegség.

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
A Phone Drive – File Manager alkalmazással iOS készülékedet hordozható vezeték nélküli pendrive-vá alakíthatod. Az applikáció segítségével egyszerűen tárolhatsz, böngészhetsz és kezelhetsz helyben vagy felhőben tárolt fájlokat iPhone-odon vagy iPadeden. A Phone Drive könnyű kezelhetőséget biztosít, így gyorsan hozzáférhetsz dokumentumaidhoz, képeidhez és más fájljaidhoz, bárhová is mész.

WebFX (iPhone/iPad)
Egészen új digitális bűvésztrükkel most egyszerűen elkápráztathatod barátaidat. A néző előveszi saját telefonját, tabletjét vagy számítógépét, és felkeres egy honlapot. Ezután arra kéred, hogy tekintsen meg egy meghatározott fényképet ezen az oldalon. A trükk lényege, hogy az adott fénykép révén megjóslod a választott kártyát. Egy közismert és kedvelt kártyatrükk modern, digitális változatáról van szó. A személyes adatok védelme érdekében a néző saját eszközét használja, és nincs szükség semmilyen speciális alkalmazás letöltésére.

HeritageDaily Magazine (iPhone/iPad)
A HeritageDaily egy vezető online tudományos, kutatási és publikációs hírportál, amely főként az archeológia, antropológia, paleoantropológia és paleontológia témáira összpontosít. Az oldalon naprakész híreket, cikkeket és kutatási eredményeket találsz ezen tudományterületekről, szakértők és tudósok publikációival. Mindazok számára hasznos, akik érdeklődnek az emberi és állati múlt megismerése iránt, valamint mélyebb megértést keresnek az ősi civilizációkról és kövületekről.

Timestamp Cam (iPhone/iPad)
A TimeStamp Cam egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy adatokat, helyszíneket és egyéb információkat adj hozzá fotóidhoz és videóidhoz. Minden, 2020 óta megjelent iPhone modellel, így az iPhone XR, 11, 12, 13 és iPad Pro készülékekkel is kompatibilis. Az app segítségével könnyedén nyomon követheted, mikor és hol készítetted felvételeidet, így emlékeid még pontosabbak és személyre szabottabbak lesznek.

Kuat – ID Photo,Passport Photo (iPhone/iPad)
A Kuat ID Photo egy mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozó szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját igazolványképeket készítsenek és szerkesszenek. Az alkalmazás egy kattintással szépíti a fotókat, lehetőséget biztosít a háttér színének kiválasztására, automatikus elrendezést kínál, és önálló nyomtatást tesz lehetővé. A minimalista dizájn és az egyedi fény-árnyék hatások révén az applikáció esztétikai értéke kiemelkedő, miközben egyszerűvé és gyorssá teszi a fényképkészítést és -szerkesztést.

App Secret (iPhone/iPad)
Az App Secret új módszert kínál adataid biztonságának megőrzésére és fontos információid védelmére. A különféle zárolási lehetőségek révén óvja a készülékeden tárolt adatokat, így gátolja az illetéktelen hozzáférést.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az Unlimited Math Problems egy alkalmazás, amely a matematikai készségek fejlesztését és tökéletesítését tűzte ki céljául. A program különlegessége, hogy végtelen számú matematikai feladatot generál, nem korlátozódik egy meghatározott feladatsorozatra. Így garantáltan nem válik unalmassá, és folyamatosan új kihívások elé állítja felhasználóit. Az alkalmazás fő célja, hogy változatos és kimeríthetetlen feladatokkal járuljon hozzá a folyamatos tanuláshoz és fejlődéshez.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az Easy To Easy egy praktikus alkalmazás, amely lehetővé teszi a fotók és videók egy kattintással történő exportálását és biztonsági mentését. Az alkalmazás veszteségmentes mentést biztosít, támogatja az eredeti képek exportálását és megőrzi a fotók EXIF információit (mint például a dátum, idő és kamera beállításai). Az alkalmazás kényelmes megoldás az adatok biztonságos tárolására és egyszerű hozzáférést nyújt, miközben figyelembe veszi a személyes adatok védelmét. Az Easy To Easy ideális választás, ha könnyen szeretnéd megőrizni és rendszerezni a médiafájljaidat.

Palette Hunt (iPhone/iPad)
A Palette Hunt egy vintage stílusú színkereső alkalmazás, mely támogatja a kreatív tevékenységeket. Az alkalmazás lehetővé teszi a színek gyors és egyszerű felfedezését, miközben vizuálisan vonzó, retro játékokra emlékeztető felületével hódít. Az intuitív kezelőfelület révén könnyedén navigálható, így kezdők és haladó felhasználók számára egyaránt ideális eszköz. A Palette Hunt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, valamint részletes hibakeresési útmutatóval segít, hogy minden felmerülő problémát megoldhass.

Memorize: Learn French Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn French Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú tanulóalkalmazás, amely segít a francia szókincs elsajátításában és megjegyzésében. Az app több mint 5000 hasznos francia szót tartalmaz. A szókártyákat szakértők állították össze, különböző célcsoportok számára, mint külföldiek, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók. Az alkalmazás minden nyelvi szinthez kínál szókészleteket, a teljesen kezdőtől a nagyon haladóig. Emellett hasznos szókincset kínál a DELF/DALF, TCF, és TEF nyelvvizsgákra való felkészüléshez is. A kártyák 5000+ szót fednek le különböző kategóriákból, például: számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, bevásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, ismerkedés, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, vészhelyzet, stb.

Hologram 3D (iPhone/iPad)
A Hologram 3D egy egyszerű módszert kínál, amely mindössze 5 perc alatt bármely okostelefont 3D hologram stúdióvá alakíthat egy műanyag piramis segítségével. Az alkalmazás könnyen követhető lépésekkel mutatja be, hogyan hozhatsz létre valósághű, lebegő hologramokat. Emellett szórakoztató AR modellek használatával még interaktívabb élményt nyújt. A legújabb technológiát alkalmazva tökéletes választás otthoni vagy tantermi használatra.

Katakana : learn and memorize (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egyszerű és gyors módot kínál az összes katakana karakter elsajátítására és memorizálására. Alkalmas kezdőknek, akik gyorsan szeretnék megtanulni a japán írásrendszert. Az alkalmazást egy felhasználó saját maga készítette, amikor japánul kezdett tanulni, így a felület és a funkciók a gyakorlati használatot támogatják. Az egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület miatt ideális eszköz a mindennapi tanuláshoz.

Secure Password Lock (iPhone/iPad)
A Secure Password Lock egy kiváló jelszókezelő alkalmazás, mely megkönnyíti a jelszavak biztonságos tárolását és kezelését. Az eszköz titkosítással védi a jelszavakat, így nem kell aggódni azok kiszivárgása vagy ellopása miatt. Az alkalmazás egyszerű hibakeresési útmutatókat is biztosít a zökkenőmentes használat érdekében. Ideális választás mindazok számára, akik kiemelten fontosnak tartják személyes adataik védelmét, és rendszeres segítséget nyújt azok megőrzésében.

Google Sheets & MS Excel Forms (iPhone/iPad)
A Falcon Forms alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén digitalizálhatod papíralapú űrlapjaidat, és néhány perc alatt személyre szabott dokumentumokat készíthetsz. Az összegyűjtött adatokat egyszerűen exportálhatod Google Sheets, MS Excel vagy PDF formátumba. Nincs korlátozás a használható űrlapsablonok vagy mezők számában, így hatékonyan gyűjtheted és kezelheted az adatokat.

Memorize: Learn Russian Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Russian Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló alkalmazás, amely orosz szókincs tanulására és memorizálására szolgál. Több mint 9000 hasznos orosz szót tartalmaz, amelyeket szakértők válogattak össze. A kártyák különböző célcsoportoknak készültek, például külföldieknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak. Minden nyelvi szinthez kínál szókincseket, a kezdőtől a nagyon haladóig. A kártyák különféle kategóriákba sorolhatók, mint például az orosz ábécé, számok, színek, utazás, étel, család, egészség, kultúra, történelem, tudomány, üzlet stb. Tökéletes segítség a TORFL vizsgára való felkészüléshez.

Rescue the Enchanter (iPhone/iPad)
Folytasd a kalandot a “The Enchanted Worlds” című játékban, amely egy hosszabb, pont-and-click stílusú puzzle-kalandot kínál. Feladatod az, hogy megtaláld a varázslót, aki évek óta csapdába esett az előzőleg felfedezett bűvös könyv világában. Kaland közben különböző rejtvényeket kell megoldanod, hogy előrébb juss, és végül kiszabadítsd a varázslót. A játék hosszabb történetet és több kihívást tartogat, hogy még mélyebben elmerülhess a bűvös világok izgalmas rejtélyeiben.

Tap It and Jump It (iPhone/iPad)
“Catch the Timing!” egy izgalmas játék, amely egyszerűsége ellenére szórakoztató. A játék során a képernyő megérintésével egy pontot ugratsz előre. A siker kulcsa a tökéletes időzítés. Ideális választás, ha szeretnéd elütni az időt egy gyors, de kihívást jelentő játék segítségével.

Dabloon! (iPhone/iPad)
A Classic Ball Blaster egy kedvelt fizika alapú buboréklövős játék, amelyben dabloonokat gyűjthetsz. A játék célja, hogy azonos színű buborékokat találj el, ezzel eltüntetve őket a játéktérről. A pontosság és gyorsaság kulcsfontosságú, mert ezek növelik a megszerzett dabloonok számát. A játékhoz tartozik egy dabloon nyomkövető, amely figyelemmel kíséri a gyűjtött dabloonok számát és felhasználását. A játék fejleszti a reflexeket és a stratégiai gondolkodást, miközben kiváló szórakozást nyújt.

Future Ludo (iPhone/iPad)
Az “Űr-Ludo” egy modernizált változata a klasszikus társasjátékoknak, mint a Ludo vagy Repülős sakk. Ebben a verzióban a játéktér már nem csupán földi vagy légi helyszíneket ábrázol, hanem az egész univerzumot. A játékosok célja, hogy űrhajóikat irányítva eljussanak a kijelölt célpontokra, miközben szembe kell nézniük az űr különféle kihívásaival és ellenfeleivel. A játék modern dizájnja és újító játékmenete új szintre emeli a hagyományos élményt, izgalmas űrbeli kalandokat kínálva a résztvevőknek.

Cuppy Ball (iPhone/iPad)
A labda és pohár játék egy lenyűgöző, gyönyörűen megtervezett játék, mely 1000 szintet tartalmaz. A cél, hogy vizualizálj egy utat a pohárhoz, majd a pontozott vonal fölött koppints a kijelzőn, hogy elindítsd a labdát. A labda útját figyelve rejtélyes rugózásokat láthatsz, mielőtt a pohárba érkezne. A játék fizikára épülő mechanikája izgalmas kihívást jelent minden szinten.

Popcorn Puzzle (iPhone/iPad)
Ez a fizika alapú popcorn játék szimulálja popcorn szemek hullását szórakoztató és interaktív módon. A játékosnak a fizika ismeretét kell felhasználnia, hogy vonalakat rajzoljon és minél több popcornt gyűjtsön a tartályokba. Az optimális vonalvezetés és gravitációs hatások figyelembevétele a siker kulcsa.