APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/15

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
A Live Voice Calculator egy forradalmi számológép, amely hangalapú visszajelzést nyújt. Ergonomikus billentyűkiosztása kényelmes használatot biztosít, az extra nagy “+” gomb pedig felgyorsítja a műveleteket. A beépített Backspace gomb lehetővé teszi a hibák azonnali javítását. Finom billentyűhangjai kellemes felhasználói élményt nyújtanak. Az eszköz képes a számítási előzmények rögzítésére, így bármikor visszakereshetők a korábbi adatok. Az eredmények e-mailben is továbbíthatók, ami megkönnyíti az adatmegosztást. Mindezek mellett kiemelt figyelmet kap a személyes adatok védelme.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy hatékony megoldás az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléked fájljainak tárolására, kezelésére és elérésére. Az eszköz Wi-Fi-n keresztül zökkenőmentesen csatlakozik bármilyen Mac vagy PC-hez, ami lehetővé teszi, hogy fájlokat egyszerűen áthúzással (drag and drop) átvigyél a Finder vagy a Windows Explorer alkalmazásokból.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
A piacon elérhető legátfogóbb mértékegység-átváltó alkalmazás több mint 700 különféle egység között teszi lehetővé az átváltást 30 különböző kategóriában. Ez az univerzális segédeszköz minden mértékegység-átváltási igényed kielégítésére tökéletesen alkalmas.

let’s led – led banner app (iPhone/iPad)
A Let’s Led alkalmazás segítségével iPhone vagy iPad készülékedet futófény kijelzővé alakíthatod. Az applikáció időmérőként is funkcionál, és több mint 100 szimbólumot kínál, így bármilyen üzenetet megjeleníthetsz vele. Könnyen használható, és az eszközöd kijelzőjét hatékonyan kihasználva vizuálisan vonzó üzeneteket hozhatsz létre.

Lanse – Capture&Manage Color (iPhone/iPad)
Az alkalmazásban RGB csúszkákkal keverheted a színeket. A kamerával bármikor rögzítheted a való világban látott színeket. A kedvenc színeidet elmentheted, saját színpalettákat hozhatsz létre és oszthatsz meg. Capturing módban 50 ideiglenes színt automatikusan ment az alkalmazás. Ha a “Pause” gombra kattintasz, görgetheted és kiválaszthatod a kívánt színt a jobb oldalon található színválasztóval.

Calming Triggers: Therapy Tool (iPhone/iPad)
A Calming Triggers alkalmazás az érzelmi jólét támogatását szolgálja, segítve a stressz és szorongás kezelésében. Az app lehetővé teszi, hogy érzelmi ellenállóképességed fejleszd egy gondosan összeválogatott eszköztár segítségével. Továbbá valós idejű naplózást és részletes előrehaladás-követést is biztosít.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN Ultra-Fast VPN szolgáltatás a legújabb Cloud technológiára épül. Egyetlen gombnyomással biztonságosan és anonim módon böngészhetsz az interneten. Főbb előnyei közé tartozik a reklámmentesség, a 100%-osan gyors, biztonságos és stabil VPN kapcsolat, továbbá nincs szükség regisztrációra, és nem tárol naplóadatokat (NO LOGS).

i know percent (iPhone/iPad)
Az ‘i know percent’ alkalmazás forradalmasítja a százalékszámítást. Modern és elegáns kialakítása révén pillanatok alatt végezhetsz el százalékszámításokat. Az egyszerű kezelőfelület gyors és hatékony megoldásokat kínál, így többet nem kell hosszasan számolgatnod. Letisztult dizájnja és felhasználóbarát funkciói miatt ideális választás lehet számodra.

HibiDo Pro: Todo Calendar Note (iPhone/iPad)
A HibiDo egy sokoldalú feladatkezelő és naptár alkalmazás, mely egyszerűvé teszi a tennivalók, jegyzetek és események szervezését. Az alkalmazás zökkenőmentesen szinkronizálja az adatokat az összes eszközöd között, így bárhonnan hozzáférsz a fontos információkhoz. Nemcsak a napi teendőid rendszerezésére alkalmas, hanem bevásárlólisták megosztására, csapatmunkára, jegyzetkészítésre és naplóvezetésre is. A HibiDo mindent biztosít, amire szükséged lehet a hatékonyságod növeléséhez és az életed rendben tartásához.

One16 – Fraction Calculator (iPhone/iPad)
A One16 egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a műhelyben végzett munkát. Kifejezetten arra tervezték, hogy időt takarítson meg, csökkentse a hibák számát, és leegyszerűsítse a matematikai feladatokat. A One16 segítségével a készítés folyamata hatékonyabbá válik, így több idő marad a kreativitásra és az alkotásra. Az eszköz praktikus és felhasználóbarát, így ideális választás mindenki számára, aki szeret különféle projekteken dolgozni.

Outfit: Outdoor Fitness (iPhone/iPad)
Az Outfit egy olyan alkalmazás, amely ajánlásokat ad, hogy mit viselj bringázáshoz és futáshoz különböző időjárási körülmények között. Mint középnyugati sportolók, megértjük a frusztrációt, amikor az ember az időjárás-előrejelzést figyeli, és azon töpreng: „De mit vegyek fel?” Az Outfit segítségével egyszerűbbé válik a megfelelő öltözék kiválasztása, legyen szó hűvös, meleg vagy esős időről. A pontosan testreszabott javaslatok segítenek abban, hogy kényelmesen és a lehető legjobban teljesíts a szabadban.

Call Recorder & Transcriber (iPhone/iPad)
Az “Awesome Call Recorder” alkalmazás az egyik legkiválóbb eszköz telefonbeszélgetések rögzítésére. Az IVR (Interactive Voice Response) technológia segítségével a beszélgetéseket felhőben tárolhatjuk, így biztosítva a legkiválóbb hangminőséget.

SwizzTube: Adfree Videobrowser (iPhone/iPad)
A SwizzTube egy olyan webböngésző, amely lehetőséget nyújt népszerű online videóplatformok tartalmainak megtekintésére. Legyen szó akár útközben való használatról vagy kedvenc streamereid követéséről, mindössze néhány kattintással elérheted a kívánt videókat. A SwizzTube egyszerű kezelőfelülete gyors hozzáférést biztosít, és több videóplatformot is támogat.

Feelly (iPhone/iPad)
A Feelly egy mesterséges intelligenciával támogatott hangulatelemző alkalmazás, mely segít felismerni és javítani a közérzetedet. Az alkalmazás automatikusan rögzíti az érzelmeidet, így könnyedén nyomon követheted hangulatingadozásaidat, különösebb erőfeszítés nélkül. Az elemzések alapján személyre szabott javaslatokat kapsz, amelyek segítenek jobban megérteni és kezelni érzelmi állapotodat. A Feelly nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére, garantálva, hogy minden információ biztonságban maradjon. Az egyszerű és felhasználóbarát felület mindenki számára könnyedén kezelhetővé teszi az alkalmazást.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush az offline tower defense játékok díjnyertes sorozatának első része. A játékosoknak stratégiájukat alkalmazva kell megvédeni a birodalmukat az ellenséges hullámoktól, bástyák és csapatok segítségével. Ezt a játékot milliók kedvelik világszerte, és számos elismerést kapott mind a játékosoktól, mind a kritikusoktól. Kihívást jelentő és izgalmas játékmenetének köszönhetően, amely több pályán keresztül vezeti a játékosokat, hamar az egyik legnépszerűbb tower defense játékká vált.

Some Peace Of Mind (Full) (iPhone/iPad)
Igen, ezek valódi fényképek. Igen, ez egy valós szoba. A termék egy fizika alapú, interaktív kirakós játék, amely egy tényleges szobában játszódik. A játékosoknak különböző feladatokat kell megoldaniuk a továbbjutáshoz, hasonlóan egy szabadulószobához. Az élmény valóssága és az innovatív dizájn különlegessé teszi ezt a játékot.

Chuckie Egg 2017 (iPhone/iPad)
Csatlakozz Harryhez, és gyűjts össze számtalan aranytojást több mint harminc gyönyörűen kézzel illusztrált szinten. Fedezz fel rejtett extrákat is! Mozgasd az ujjaidat, miközben Harryt szintről szintre vezetve begyűjtöd az összes tojást, és közben madármagot is ropogtathatsz.

Catenaccio Football Manager (iPhone/iPad)
A Catenaccio Football Manager egy magával ragadó futball menedzserjáték, amelyben alacsonyabb osztályú csapatot irányítva kezdheted el karriered. Célod, hogy stratégiát kialakítva és pénzügyeket kezelve feljuttasd csapatodat a legmagasabb ligákba, és összemérd tudásodat a világ legjobb játékosaival. A játék során hozott döntéseid és mérkőzésen alkalmazott taktikáid meghatározóak lesznek a sikerek elérésében. Vezesd csapatodat a bajnoki címek elnyeréséig, és válj elismert menedzserré a futball világában!