APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/13

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog abban segít, hogy könnyebben megértsd az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, alkalmazás és termékajánlásokat kínál. Emellett elfogulatlan értékelésekkel és további hasznos információkkal támogat, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Scrollit: display scrolling (iPhone/iPad)
A ScrollIt alkalmazás az iPhone vagy iPod Touch készülékedet L.E.D. üzenetkijelző táblává alakítja. Az alkalmazás segítségével könnyedén kommunikálhatsz barátaiddal, kollégáiddal vagy bármely más személlyel olyan helyzetekben, ahol hangban nem tudsz üzenetet küldeni, például klubban, koncerten, órán, megbeszélésen, előadás során vagy étteremben. Az előnye, hogy vizuálisan figyelemfelkeltő, és növeli az esélyét annak, hogy az üzeneted célba érjen zajos környezetben is.

Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
Egy élő hangos kalkulátort mutatok be, amely ergonomikus billentyűkiosztással rendelkezik. A tervezéssel az volt a cél, hogy egyszerűbbé váljon a számítások elvégzése. Az extra nagy “+” billentyűvel könnyebb használatot biztosít. Van visszatörlő gomb is, ha hibázol. A billentyűk hangja kellemes, ami komfortosabbá teszi a használatot. A készülék rögzíti, hogy mikor milyen számításokat végeztél. Az eredményeket e-mailben továbbíthatod vagy másolhatod.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
Bemutatjuk a piacon elérhető legerősebb mértékegység átváltót, amely több mint 700 különféle mértékegység egyszerű átváltását biztosítja 30 kategóriában. Fedezd fel ezt az univerzális segítőt, amely minden átváltási igényedre megoldást kínál.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator egy fejlett iOS alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mesterséges intelligencia segítségével selfie-jeiket különleges, egyedi avatarokká alakítsák. Az alkalmazás különösen a 90-es évek évkönyv fotóinak stílusában kínál avatarokat. Az intuitív kezelőfelület könnyen használható, és gyors eredményeket nyújt. Az alkalmazás nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére, így a felhasználók biztonságban érezhetik magukat. Emellett hibakeresési útmutatók is segítik a zökkenőmentes élményt. Ideális mindenkinek, aki szeretné virtuális megjelenését feldobni.

NetSpot WiFi Analyzer (iPhone/iPad)
A NetSpot 3 lehetővé teszi, hogy erőteljes WiFi helyszíni felméréseket végezz iPhone-on vagy iPad-en. Az alkalmazásban beépített internetsebesség-teszt található. Néhány perc alatt valósághű WiFi hőtérképeket készíthetsz, mindezt drága kiegészítők nélkül.

let’s led – led banner app (iPhone/iPad)
A Let’s Led egy olyan alkalmazás, amely iPhone-t vagy iPad-et digitális szöveg- és időmegjelenítővé alakít. Az app több mint 100 különböző szimbólumot kínál, így bármilyen üzenetet könnyedén küldhetünk vele. Használható idő kijelzésére és szöveges üzenetek megjelenítésére, például „Jó napot!” vagy „Találkozó 15 órakor”. Egyszerűen kezelhető és szórakoztató módot biztosít a barátokkal és családtagokkal való kommunikációhoz. Az alkalmazás elérhető az App Store-ban.

Calming Triggers: Therapy Tool (iPhone/iPad)
A Calming Triggers alkalmazás hatékonyan segít a stressz, szorongás és érzelmi kiváltók kezelésében. Az applikáció egy átfogó eszköztárat kínál érzelmi ellenállóképességünk fejlesztéséhez. Kiemelten fontos funkciói közé tartozik a valós idejű naplózás, a különböző eszköztárak használata és a fejlődés részletes nyomon követése. Az alkalmazás célja egy stresszmentesebb és kiegyensúlyozottabb élet támogatása, mindennapjaink megkönnyítése érdekében.

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN egy ultra-gyors VPN szolgáltatás, amely a Cloud technológián alapul. Egy gombnyomással biztonságosan és anonim módon tudsz hozzáférni az internethez. Főbb jellemzői:

– Nincs reklám.
– 100%-ban gyors, biztonságos és stabil VPN.
– Nincs szükség regisztrációra.
– Nem tárol naplófájlokat.

Ez a szolgáltatás ideális, ha fontos számodra a személyes adatok védelme, és egy egyszerű, megbízható megoldást keresel az internetes böngészéshez.

i know percent (iPhone/iPad)
Az ‘i know percent’ alkalmazás a százalékszámítások kényelmét kínálja. Korszerű és elegáns dizájnjával az app azonnali és egyszerű kalkulációkat tesz lehetővé. Ideális segítség a mindennapi matematikai feladatok megoldásához.

HibiDo Pro: Todo Calendar Note (iPhone/iPad)
A HibiDo egy sokoldalú alkalmazás, amely segít feladatok kezelésében, naptárak szerkesztésében és jegyzetek rendszerezésében. Feladataidat és jegyzeteidet bármely eszközödön, zökkenőmentesen szinkronizálhatod a felhőalapú technológiával. Használhatod napirendek ütemezésére, memók készítésére, teendőlisták írására, bevásárlólisták megosztására és csapatmunkában való együttműködésre is. Az alkalmazás segít abban, hogy rendszerezetten intézd teendőid és könnyebben tartsd kézben az életed.

One16 – Fraction Calculator (iPhone/iPad)
A One16 egy kiváló eszköz, amely jelentősen megkönnyíti a műhelymunkát. Az idő valóban értékes, és a bonyolult matematikai számítások gyakran hátráltatják a folyamatokat. A One16-ot azért alkották meg, hogy tiszteletben tartsa az idődet, minimalizálja a hibákat és egyszerűsítse a matematikai műveleteket. Ennek az eszköznek a használatával növelheted hatékonyságodat, így több energiát fordíthatsz a kreatív munkára.

Outfit: Outdoor Fitness (iPhone/iPad)
Az Outfit alkalmazás segít megtalálni az ideális öltözetet szabadtéri biciklizéshez és futáshoz, bármilyen időjárási körülmények között. Kifejezetten a középnyugati sportolók igényeire szabva fejlesztettük, akiknek nehézséget okoz az időjárás alapján történő öltözködés. Az applikáció személyre szabott javaslatokkal lát el, hogy mindig kényelmesen és megfelelően öltözz, legyen szó forróságról, hidegről vagy esőről. Az ajánlások helyi időjárási adatok és a sporttevékenység jellege alapján készülnek, így segítve, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az edzéseidből.

Call Recorder & Transcriber (iPhone/iPad)
Az ‘Awesome Call Recorder’ alkalmazással könnyedén rögzíthetőek a telefonbeszélgetések. Az applikáció az IVR (Interactive Voice Response) technológiát alkalmazza, így a hívások a felhőben, kiváló minőségben kerülnek mentésre. Különösen hasznos azok számára, akik gyakran szeretnék visszajátszani fontos beszélgetéseiket vagy jegyzeteket készíteni. Az adatvédelem kiemelt figyelmet kap a tárolás folyamán, így a személyes adatok biztonságban maradnak. Az alkalmazás integrált hibakeresési útmutatókat is kínál, amelyek biztosítják a problémamentes használatot.

SwizzTube: Adfree Videobrowser (iPhone/iPad)
A SwizzTube egy webes böngésző, amely lehetővé teszi, hogy népszerű online videóplatformok tartalmait nézhesd. Ha úton vagy, és szeretnéd kedvenc streamereidet követni, most már csak néhány kattintásra van szükséged ehhez. Egyszerű és gyors hozzáférést biztosít különféle videós tartalmakhoz, így nem kell lemaradnod semmiről, bárhol is legyél.

Feelly (iPhone/iPad)
A Feelly egy hangulatelemző alkalmazás, amely mesterséges intelligenciát használ az érzelmeinek rögzítésére és elemzésére. Célja, hogy segítsen jobban megérteni és javítani az érzelmi állapotod. Az app automatikusan rögzíti az érzéseidet, így nem kell manuálisan beírnod azokat. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és adatvédelmi szempontból biztonságos. A Feelly statisztikákat és elemzéseket nyújt, amelyek segíthetnek felismerni az érzelmi mintákat és javítani az általános közérzeted.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush az egyik legelismertebb offline tower defense játék, amely milliók szívét hódította meg és világszerte nagyra értékelték játékosok és kritikusok által egyaránt. A játék célja, hogy stratégiai fontosságú tornyokat helyezz el, védelmet biztosítva birodalmad számára a támadó ellenségekkel szemben. Minden torony különleges képességekkel bír, és a játékosnak az a feladata, hogy ezeket optimálisan használja a győzelem érdekében. Tornyaidat új képességekkel és fejlesztésekkel erősítheted, felkészülve az epikus összecsapásokra.

Some Peace Of Mind (Full) (iPhone/iPad)
Igen, ezek valódi fényképek. Tényleg létező szobáról van szó. Ami az escape room játékot illeti, később elmondom.

Chuckie Egg 2017 (iPhone/iPad)
Válj Harryvé, és gyűjtsd össze a több száz aranytojást, melyek több mint 30 művészien megrajzolt pályán vannak elrejtve, valamint néhány titkos bónusz pályán. Az ujjaid villámgyorsak lesznek, miközben irányítod Harryt egyik pályáról a másikra, hogy minden egyes tojást begyűjtsön, és alkalmanként madáreleséget is találjon.

Catenaccio Football Manager (iPhone/iPad)
A Catenaccio Football Manager egy izgalmas labdarúgó-menedzser szimulációs játék, ahol a játékos egy alacsonyabb osztályú csapat irányításával kezd. Célja, hogy a csapatot sikeresen feljuttassa a magasabb osztályokba, lehetőséget teremtve ezzel a világszínvonalú játékosokkal való összecsapásra. A játék lényege a kidolgozott stratégiák alkalmazása és a csapat professzionális menedzselése.