APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/23

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog az Apple ökoszisztéma mélyebb megértésében nyújt hathatós segítséget. Könnyen érthető, megbízható útmutatók, részletes hibakeresési tanácsok, valamint a legjobb alkalmazások és termékek ajánlásai találhatók itt. Elfogulatlan értékeléseiknek köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki Apple eszközeidből.

Knots 3D (iPhone/iPad)
A Knots 3D egyedülálló, háromdimenziós csomókötő alkalmazás, mely 2011 óta elérhető az App Store-ban. Az app különféle csomók elsajátítását teszi lehetővé halászathoz, hegymászáshoz, vitorlázáshoz, cserkészethez és egyéb kötélmunkákhoz. Az interaktív, fizikai alapú modellek révén könnyen megérthetők a csomók kötési technikái. Az alkalmazás különösen hasznos lehet azok számára, akik rendszeresen használják a köteleket és szeretnék mélyíteni tudásukat ezen a területen. Az egyszerű navigáció és a részletes útmutatók megkönnyítik a tanulási folyamatot.

Phone Drive: File Storage Sync (iPhone/iPad)
A Phone Drive – File Manager alkalmazás segítségével az iOS eszközöd könnyedén átalakítható hordozható, vezeték nélküli pendrive-á. Segítségével egyszerűen tárolhatod, megtekintheted és kezelheted a helyi vagy felhőben tárolt fájlokat az iPhone-on vagy iPaden. Az alkalmazás gyors hozzáférést biztosít dokumentumokhoz, képekhez és egyéb fájlokhoz, így kényelmes és hatékony megoldást kínál a mindennapi feladatokhoz.

File Explorer & Player [Pro] (iPhone/iPad)
Az alkalmazás segítségével iPhone vagy iPad készüléked vezeték nélküli flash meghajtóként használhatod Mac számítógépedhez. Teljes hozzáférést biztosít Mac fájljaidhoz, így iOS eszközöddel bárhol a lakásban streamelhetsz videókat, nézhetsz fotókat és dokumentumokat.

Luca – Photo Editor & Filters (iPhone/iPad)
A Luca egy kiváló alkalmazás a fotószerkesztéshez, amellyel soha nem volt ilyen egyszerű a képek javítása. Néhány érintéssel az átlagos fotóidat könnyedén profi szintűvé alakíthatod át.

backAR Green Screen (iPhone/iPad)
Válassz különféle 360°-os zöld hátterek közül. A környezeted egy 3D jelenetre cserélődik, csak az emberek látszanak majd. Mozogj a 3D térben, és fotózz vagy készíts videókat bármilyen szögből.

Calculate Percentage PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás megkönnyíti a százalékszámításokat. Csak két értéket kell megadni a három közül, és az alkalmazás automatikusan kiszámítja a harmadikat. Az összes számítás az előzményekben elmentésre kerül, így később visszanézhetők. A végeredmény könnyen megosztható másokkal.

Solving Pythagoras PRO (iPhone/iPad)
A derékszögű háromszög számítása egyszerűvé válik ezzel az eszközzel. Minden oldal hossza a Pitagorasz-tétel alapján kerül kiszámításra. Ha megadod két oldal értékét, az eszköz kiszámítja a harmadikat.

DogTrack (iPhone/iPad)
A DogTracks egy modern kutyás nyomkövető alkalmazás, amely izgalmasabbá és egyszerűbbé teszi a nyomkövető kalandokat. Az alkalmazás innovatív technológiát használ, hogy valós időben kövesse és rögzítse a kutyád mozgását. Térképekkel és statisztikákkal segíti a pontos nyomon követést. A DogTracks felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és az adatok biztonságára is nagy figyelmet fordít, így nem kell aggódnod a személyes adatok védelme miatt. Részletes hibakeresési útmutatóval és támogatással biztosítja a zökkenőmentes használatot. Fedezd fel a nyomkövetés világát új szinten a DogTracks segítségével!

Solving Linear Equation PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lépésről lépésre megoldja a lineáris egyenleteket és ábrázolja az eredményeket. Az elvégzett számításokat elmenti az előzmények közé. Csupán meg kell adni az egyenlet paramétereit (m, n) vagy két koordinátapontot, és az alkalmazás megoldja az egyenletet.

Unit Circle Calculator PRO (iPhone/iPad)
Ez a termék segít megérteni az egységkört vizuális eszközökkel, beleértve számolási lépéseket, diagramokat és animációkat. Megadhatod a szög értékét radiánban vagy fokban, és a program kiszámítja az eredményeket.

careers.today (iPhone/iPad)
Ez az egyszerűen használható karrierkutató alkalmazás segít bárkinek, hogy megtalálja a számára legideálisabb munkakört. Több mint 700 iparágat és 1000 munkakört fed le, így számos lehetőséget fedezhetsz fel. Különösen hasznos azok számára, akik még nem döntöttek a jövőjükről, és szeretnék megismerni a különféle szakmákat. Az alkalmazás könnyen kezelhető, és átfogó információkat nyújt a különböző pályákról, hogy megalapozott döntést hozhass.

Factoring Quadratics PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy saját fejlesztésű algoritmust használ arra, hogy másodfokú háromtagú egyenleteket két binomiális tényező szorzatává alakítson. Ehhez mindössze három változót kell megadni.

MapSwitch – Mapper for Safari (iPhone/iPad)
A MapSwitch nevű alkalmazás automatikusan átirányítja a Google Maps hivatkozásokat az Apple Maps alkalmazásra, amikor a Safari böngészőt használod. A fejlesztők célja az volt, hogy zökkenőmentes élményt nyújtsanak a böngészés során. Ez azt jelenti, hogy ha például egy weblapon található címre kattintasz, a MapSwitch automatikusan az Apple Maps alkalmazásban nyitja meg azt, így egyszerűbbé és gyorsabbá téve a navigációt.

Circle and Sphere Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy pontosan kiszámíthasd egy gömb különböző paramétereit, beleértve a térfogatát, a kör területét, valamint a szektor és szelvény alkotóelemeit. A használathoz csupán néhány adatot kell megadnod, úgymint a kör sugarát és a központi szöget. Az alkalmazás gyors és megbízható eredményekkel támogatja a matematikai feladatok megoldását.

D3: Dot Lock Notes 3 Security (iPhone/iPad)
A D3: Dot Lock Notes 3 Security egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi fontos jegyzeteid biztonságos tárolását. Az applikáció frissítése az iOS 15.5 verziójára készült, és optimálisan működik iPhone XS, XS Max, valamint korábbi készülékeken. A D3 segítségével jegyzeteidet jelszóval vagy mintazárral védheted a személyes adataid biztonsága érdekében. Az alkalmazás egyszerű és hatékony felülete könnyű kezelhetőséget biztosít, a részletes hibakeresési útmutató pedig gyors segítséget nyújt az esetleges problémák megoldásában.

Reduce Fraction PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lépésről lépésre redukálja a törteket. Az összes számítás mentésre kerül az előzményekben. Csak gépelj be egy tetszőleges törtet, és az alkalmazás a lehető legjobban leegyszerűsíti.

AC Method for Factoring PRO (iPhone/iPad)
Ez az applikáció az AC módszert alkalmazva képes másodfokú egyenletek tényezőkre bontására. Mindössze három változót kell megadni, és az eredményeket lépésről lépésre mutatja be. Minden számítást elment, így azok bármikor visszakereshetőek a történelemben.

Image Resizer. (iPhone/iPad)
Az Image Resizer alkalmazás kiváló eszközt biztosít a képek átméretezéséhez, ami precíz pixelekkel történik és megőrzi a képek kiváló minőségét. A szoftver kifejezetten erős képátméretező képességekkel rendelkezik, lehetővé téve a képek pontos méretezését anélkül, hogy azok minősége romlana.

Rule of Proportion PRO (iPhone/iPad)
A Proportion Calculator egy olyan szoftveres eszköz, amely jelentősen megkönnyíti az arányszámításokat. Mindössze három változót kell megadni a négyből, és az alkalmazás azonnal kiszámítja a negyediket. Minden elvégzett számítás eltárolódik a történetben, így később is bármikor visszanézhető. Az eredmény egyszerűen megosztható másokkal, például tanárokkal vagy csoporttársakkal. Az alkalmazás célja, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegye a matematikai problémák megoldását, megkímélve a felhasználót a bonyolult manuális számításoktól.

Square of a Binomial PRO (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás a binomiális tétel alapjait használja, hogy gyorsan és egyszerűen oldjon meg binomiális egyenleteket. Az alkalmazás működtetéséhez csak két változót kell megadni. Az összes számítást elmenti a történetbe, így az eredmények könnyen visszanézhetők. Pontos és hatékony megoldás a binomiális problémákra.

Fine Living: Best Gallery Here (iPhone/iPad)
Az “Upgrade To Pro” alkalmazás mostantól mindössze 0,99 dollárért érhető el, így kedvezőbb áron oldhatod fel az izgalmas funkciókat. Ha új házad belső dizájnjának ötletein gondolkodsz, akkor ez az app neked való. Az alkalmazás segítségével a tervezés egyszerűbb és kreatívabb lehet, miközben megfizethető áron nyújt profi szintű eszközöket.

Anti Pong (iPhone/iPad)
Az Anti Pong egy új és egyedi változata a klasszikus Pong játéknak. Mozgasd a saját ütődet fel és le, hogy elkerüld a képernyőn pattogó labdákat. Ha egy labda eltalálja az ütődet, az eltávolít néhány téglát, hasonlóan a Breakout játékhoz. A cél az, hogy a lehető legjobban kikerüld a labdákat, így minimalizálva a téglák elvesztését.

Taijitu: A Game About Balance (iPhone/iPad)
A játék képernyőjét egy fehér vonal két részre osztja. Az itt megjelenő, pulzáló alakzatokat érintéssel elforgathatod. Helyezd el őket megfelelően a két szakaszban, hogy pontokat szerezz.

Future Ludo (iPhone/iPad)
Bemutatjuk a Ludo Space Adventure társasjátékot, amely új dimenzióba helyezi a klasszikus Ludo játékot. A játékosok űrhajókkal versengenek az univerzum végtelenjében, miközben finomítják stratégiáikat. A hagyományos, földi alapú Ludo helyett most az űr a játék színtere, ami új kihívásokkal és izgalmas élményekkel gazdagítja a játékot. A cél, hogy elsőként juttassuk el mind a négy űrhajónkat a célba, figyelembe véve a többi játékos mozgását is. Barátokkal és családdal egyaránt élvezetes, a Ludo Space Adventure friss, futurisztikus élményt kínál minden korosztálynak.

ChessBot (iPhone/iPad)
ChessBot egy elegáns sakk alkalmazás, erős funkciókkal. Egy erős sakkmotor ad javaslatokat a lépésekre. Lehetőséged van ember-ember, vagy ember-gép játékra is, állítható ELO szinttel. A Chess Gallery kezeli az összes játszmádat, lehet menteni, megosztani, törölni és átnevezni őket. Támogatja a PGN fájlok importálását, exportálását és előnézetét is. A tábla elemzése funkció statisztikákat nyújt a játékodról. A Guidebook elindít téged a játékban, tartalmaz sakknyitásokat interaktív táblával, sakk feladványokat és leckéket. Barátaiddal iMessage-en keresztül is játszhatsz. Elérhető a Mac App Store és az Apple TV App Store-ban.