APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/20

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít egyszerűbben megérteni az Apple ökoszisztémát. Könnyen érthető útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, alkalmazás- és termékajánlásokat kínál, valamint elfogulatlan véleményeket ír. Így jobban kihasználhatod az Apple készülékeidet.

PDF Scanner App: Scan Docs OCR (iPhone/iPad)
A PDF Scanner HD egy gazdag funkciókkal rendelkező alkalmazás, amely digitalizálja dokumentumaidat és megkönnyíti a mindennapokat. Az app az iPhone vagy az iPad készülékedet hatékony és hordozható szkennerré alakítja. A legmodernebb OCR technológia és fejlett szerkesztési lehetőségek révén képes szövegeket és adatokat kinyerni a dokumentumokból. A beszkennelt dokumentumokat könnyedén megoszthatod PDF, Word, TXT formátumban, vagy képként.

Periodic Table Chemistry 2024 (iPhone/iPad)
Fedezd fel a kémia lenyűgöző világát innovatív 3D Periodic Table alkalmazásunkkal! Merülj el egy különleges oktatási élményben, miközben egészen új módon fedezed fel a periódusos rendszer elemeit. Az alkalmazás fizika alapú megjelenítést használ, hogy a kémiai elemeket háromdimenziós formában mutassa be, így könnyebben megértheted és megjegyezheted őket. Ideális segítség a tanuláshoz és az érdeklődés fenntartásához.

Pop Out Timer & Stopwatch (iPhone/iPad)
A Pop Out Timer egy olyan alkalmazás, amely mindig látható, lebegő időzítőt, stopperórát vagy órát kínál kép-a-képben módban. Hasznos lehet prezentációkhoz, edzésekhez, főzéshez vagy bármilyen tevékenységhez, amely időmérést igényel, miközben teljes képernyős alkalmazást használsz. Az alkalmazás lehetővé teszi az idő hatékony szervezését és az időzített feladatok nyomon követését anélkül, hogy el kellene hagynod az aktuális alkalmazást.

Cartoon Yourself· (iPhone/iPad)
A Cartoon Yourself egy erőteljes rajzfilm fotószerkesztő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy pillanataidat látványos művészi alkotásokká alakítsd. Az alkalmazás segítségével könnyedén készíthetsz 3D rajzfilmfotókat, trendi rajzfilmes arcokat és avatarokat, amely örömöt okoz a felhasználóknak. Egyszerűen használható, ugyanakkor kreatív és professzionális eszközökkel rendelkezik, így ideális választás fiatalok számára is.

DashTabs: Firebase, AdMob … (iPhone/iPad)
A DashTabs alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyen elérd a fejlesztői konzolokat, mint a Firebase, AdMob, RevenueCat és az App Store Connect. Az iPhone-odon keresztül figyelemmel kísérheted az analitikákat, ellenőrizheted az alkalmazásod bevételi teljesítményét, sőt még az alkalmazás építéseit és metaadatait is kezelheted.

 Image to PDF· (iPhone/iPad)
A Photo to PDF alkalmazás ideális megoldás arra, hogy képeidet egyszerűen és gyorsan PDF formátumba konvertáld.

PDF fájl létrehozása a képedből mindössze három lépésben:
1. Válassz ki egy képet a galériádból vagy készíts egy új fotót.
2. Állítsd be a kívánt oldalméretet és irányt.
3. Nyomd meg a “Konvertálás” gombot, és a kép azonnal PDF formátumba mentődik.

Az alkalmazás könnyen kezelhető és hatékony, így ideális a mindennapi használatra.

Reverse Coloring Book (iPhone/iPad)
A Reverse Coloring Book alkalmazás új módot kínál a kreativitás kibontakoztatására. A hagyományos színezőkönyvektől eltérően itt a felhasználó hozhatja létre a vonalakat, míg a színek már adottak. Az alkalmazás lehetőséget biztosít egyedi rajzok készítésére, így segít különleges alkotások létrehozásában. Innovatív megközelítése révén fejleszti a felhasználók kreativitását és rajzkészségeit. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően minden korosztály számára könnyen használható. Letöltése ingyenes, így bárki kipróbálhatja a rajzolás új élményét.

HibiDo Pro: Todo Calendar Note (iPhone/iPad)
A HibiDo egy kiváló teendő- és feladatkezelő alkalmazás, amely beépített naptár- és jegyzetfunkcióval rendelkezik, és zökkenőmentesen szinkronizál minden eszközöd között a felhőalapú technológiának köszönhetően. Legyen szó a napi teendők megtervezéséről, jegyzetek készítéséről, bevásárlólista megosztásáról, csapatmunkáról vagy naplóírásról, a HibiDo segít, hogy rendezetten tartsd életed és hatékonyan végezd el feladataidat.

Memorize: IELTS Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn IELTS Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló alkalmazás, amely az IELTS szókincs tanulását és memorizálását segíti. Az app több mint 4000 gyakori IELTS szót tartalmaz, melyeket szakértők állítottak össze. A szókártyák különböző felhasználói csoportoknak készültek, mint például külföldieknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak. Az alkalmazás minden nyelvi szintet lefed, az abszolút kezdőtől a nagyon haladóig. Az IELTS tesztre való felkészüléshez ideális, és a szókártyák számos kategóriát ölelnek fel, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbik, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randizás, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, valamint vészhelyzetek.

Cash Flow – Follow your Money! (iPhone/iPad)
A Cash Flow egy pénzügyi menedzsment applikáció, amely segít nyomon követni bevételeidet és kiadásaidat. Felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy könnyedén átlásd pénzügyeidet és megtervezd anyagi jövődet. Az alkalmazás segítségével pontosan rögzítheted kiadásaidat és bevételeidet, így elősegíti a tudatos pénzgazdálkodást. A Cash Flow-val mindig kézben tarthatod pénzügyeidet, és könnyedén alakíthatod költési szokásaidat céljaid szerint.

Beautiful Compass Pro (iPhone/iPad)
Az iPhone és iPad készülékekhez a legjobb iránytű alkalmazás könnyen használható és különböző nyelveken elérhető. Kiváló minőségű dizájnokkal rendelkezik, és képes megmutatni a mágneses és a valós északi irányt. A valós északi irány meghatározásához engedélyezned kell az alkalmazás számára a helyadatokhoz való hozzáférést. Ezáltal az iránytű pontosan és megbízhatóan működik, figyelembe véve a fizika alapú elveket és a személyes adatok védelmét.

Chemistry Periodic Table 2024 (iPhone/iPad)
Fedezd fel a periódusos rendszer világát újszerű módon a 3D-s alkalmazásunk segítségével! Az innovatív technológiának köszönhetően lenyűgöző és interaktív formában mutatjuk be az elemeket. Minden egyes elem részletes információkkal és káprázatos vizuális megjelenítéssel áll a rendelkezésedre, hogy az oktatás igazán élvezetes legyen. Mélyítsd el kémiai ismereteidet, miközben jobban megérted az elemek közötti kapcsolatokat és tulajdonságokat. Az alkalmazás könnyen használható, és elérhető okostelefonon és tableten egyaránt.

Gengo News (iPhone/iPad)
Ismerkedj meg a japán nyelvvel valódi hírek segítségével! Forradalmi alkalmazásunk egy új módot kínál a nyelvtanulásra: szintedhez igazítottan hozza el a legfrissebb híreket, így valós eseményeken keresztül sajátíthatod el a nyelvet. Az alkalmazás segítségével nemcsak a japán nyelvtudásodat fejlesztheted, hanem naprakész is leszel a világ híreivel kapcsolatban.

Memorize: Learn Vietnamese (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Vietnamese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú applikáció, amely segíti a vietnámi szókincs elsajátítását. Több mint 4400 gondosan válogatott vietnámi szót kínál kártyák formájában, amelyeket szakértők állítottak össze. Az alkalmazás szókészleteit külföldieknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak tervezték. Ideális minden nyelvi szinthez, az abszolút kezdőtől a haladó szintig. A kártyák különféle kategóriákba sorolhatók, például: vietnámi ábécé, számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randevú, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és tesztek, valamint vészhelyzetek.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Gyűjtsd össze és képezd ki több mint 2000 animált szörnyet a Become a Legend játékban. Ebben a hatalmas, szörnyekkel küzdő RPG-ben csapatot alkothatsz, valós idejű PvP csatákban mérkőzhetsz meg más játékosokkal. Fejleszd és evolválj, hogy te legyél a végső bajnok.

Super Tank Battle – MobileArmy (iPhone/iPad)
A Super Tank Battle egy modern stílusú klasszikus tankcsata játék, amely új, vonzó elemekkel van frissítve. A játék során a modern háború világába merülhetsz, ahol bombázhatod a térképet, szövetséget hívhatsz össze, és támadhatod az ellenséget. Az élmény dinamikus és izgalmas, különös figyelmet fordítva a stratégiai gondolkodásra és az együttműködésre. A grafika és a játékmenet a modern technológiák alkalmazásával lett fejlesztve, hogy a játékosoknak még több kihívást és szórakozást nyújtson.

Word2Art (iPhone/iPad)
Word2Art egy innovatív szófelhő művészeti generátor, amely segít kibontakoztatni kreatív vénád. Posztereket, tapétákat és sok más látványos műalkotást készíthetsz vele. Az alkalmazás egyszerűen használható felülete és számos testreszabható opciója révén egyedi mintákat hozhatsz létre, amelyek tökéletesek személyes vagy ajándékozási célokra. Word2Art a legmodernebb technológiát használja az esztétikus és lenyűgöző eredmények eléréséhez. Legyen szó tanulmányi projektről vagy személyes kreativitásról, a Word2Art biztosítja az eszközöket és az inspirációt, amire szükséged van.

A Noble Circle (iPhone/iPad)
A Noble Circle egy játék, amely egy nemes kör utazását követi végig Flatland-ben, egy kétdimenziós világban. A játékot az 1884-es novella, “Flatland: A Romance of Many Dimensions” inspirálta, melyet Edwin Abbott Abbott írt. Ebben a játékban a felhasználó egy egyszerű geometriai alakzat, a kör bőrébe bújik, és különböző akadályokat kell leküzdenie. A Noble Circle – Prologue című verzió ingyenes, így kipróbálható anélkül, hogy fizetni kellene érte. A játék célja a térbeli dimenziók és geometria megértése egy szórakoztató és interaktív módon.

Word Search Daily PRO (iPhone/iPad)
A Word Search Daily nevű játék segítségével naponta új szókereső rejtvényeket oldhatsz meg online, vagy akár több mint 1800 korábbi rejtvény közül választhatsz offline módban. Emellett lehetőséged van saját szókereső játékokat is létrehozni ebben a pihentető alkalmazásban. A játék fokozatosan fejleszti szókincsedet és problémamegoldó képességedet.

Trials of Dragons (iPhone/iPad)
Ez egy pixel-stílusú, körökre osztott stratégiai (SLG) játék. A játékos feladata egy többkasztú csapat összeállítása és kalandokban való részvétel. A roguelike játékmenetnek köszönhetően minden térkép véletlenszerű, ahol különféle ellenségekkel kell megküzdeni, legyőzni a hatalmas főellenfelet, valamint különféle tárgyakat és felszereléseket gyűjteni. A hősöket minden kasztban lehet fejleszteni.

Tank Super Wars (iPhone/iPad)
A „Classical Tank Battle” egy híres NES/FC játék, mely 1990 óta elérhető. A játék célja a bázisod védelme és az összes ellenséges tank megsemmisítése. Ha a tankod vagy a bázisod elpusztul, a játék véget ér. Modern verziója mobilra is megjelent, megőrizve a klasszikus NES stílust.

Companion for Payday 2 (iPhone/iPad)
A “The Companion for Payday 2” egy interaktív és jól strukturált játékkalauz és fegyverstatisztikai kalkulátor, amely rengeteg információval lát el a Payday 2 játékról. Segítséget nyújt a játék különböző aspektusaiban, beleértve a fegyverek specifikációit és optimalizálását. Az alkalmazás átláthatóan mutatja be az adatokat, így könnyebben választhatsz az elérhető fegyverek és felszerelések közül, optimalizálva ezzel a játékélményt.

Super Tank Battle – TabletArmy (iPhone/iPad)
A Super Tank Battle egy modern stílusú, klasszikus tankcsata játék, amely új, vonzó elemekkel frissít. A játék során a modern hadviselést élheted át, amelyben a térképek rombolása, szövetségesek megidézése és az ellenség elleni csapások állnak a középpontban. Ideális választás, ha szereted a dinamikus és izgalmas harci stratégiákat.

Bouncy Flip (iPhone/iPad)
A Bouncy Flip egy egyszerű, de nagyon kihívást jelentő és addiktív játék. A játék lényege, hogy egy két színű pattogó labdát irányítasz. Feladatod, hogy a labda landolásakor a talaj színe megegyezzen a labda érintkező részének színével. A gyors reakcióidő és a figyelem elengedhetetlen a sikeres játékhoz.

Juggly Ball (iPhone/iPad)
Próbáld ki labdazsonglőr tudásodat ezzel a játékkal! Vajon meddig tudod a levegőben tartani a labdát? Mennyit tudsz egyszerre irányítani? Ez a szórakoztató és addiktív játék próbára teszi az ügyességedet. Csak tartsd a labdákat a levegőben, és máris sikerélményben lesz részed. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Panzer Battle (iPhone/iPad)
A Panzer Battle egy második világháborús tankcsatákra épülő stratégiai játék. A játékos egy 5×5 szektoros frontvonalon vezeti harckocsiját, hogy legyőzze ellenfeleit. A játékban valósághű tankmodellek, különböző történelmi helyszínek és fejlesztési lehetőségek közül választhatsz.